دستور تهیه خیارشور مک دونالد مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه خیارشور خانگی مکدونالد: یک خیارشور فوری و خوشمزه
خیارشور مکدونالد یک خیارشور خاص است که طعم و مزه منحصربهفردی دارد و با ادویههای خاصی تهیه میشود.
برای یادگیری طرز تهیه خیارشور مکدونالد با ما همراه باشید.
طرز تهیه خیارشور مکدونالد: یک چاشنی خوشمزه
خیارشور یک چاشنی است که با خیار قلمی درست میشود و در محلولی از نمک و سرکه قرار میگیرد. میتوان به این چاشنی فلفل و سبزیجات مختلف اضافه کرد تا طعم آن بهتر شود.
خیارشور مکدونالد طعمی خاص دارد و در فستفودهای مختلف در سراسر دنیا استفاده میشود. میتوانید این خیارشور را بهراحتی در خانه درست کنید و در ساندویچها یا همبرگر مکدونالد استفاده کنید.
در ادامه با طرز تهیه خیارشور مکدونالد به شما خواهیم گفت.
مواد لازم برای تهیه خیارشور مکدونالد
- خیار قلمی 1 کیلوگرم
- پیاز متوسط 1 عدد
- فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
- فلفل قرمز 1 عدد
- نمک 2 قاشق غذاخوری
- شکر 150 گرم
- سرکه سفید 472 میلیلیتر
- آب 100 میلیلیتر
- سیر 2 حبه
- تخم خردل 1 قاشق غذاخوری
- تخم کرفس 1 قاشق چایخوری
- پودر میخک 1/8 قاشق چایخوری
- زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه خیارشور مکدونالد در خانه
ابتدا خیارها را شسته و خوب خشک کنید. سپس آنها را با پوست به صورت حلقههای ۵-۴ میلیمتری برش بزنید.
پیاز را هم به صورت حلقهای برش بزنید.
حلقههای خیار و پیاز را در یک کاسه ریخته و روی آن نمک بپاشید. با دست نمک را به همه جا بمالید.
روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از ۳ ساعت که کاسه را از یخچال خارج کردید، خواهید دید که آب خیارها خارج شده و این باعث ترد شدن خیارشور میشود.
حلقههای خیار و پیاز را در یک آبکش ریخته و زیر آب سرد بشویید.
سپس سرکه، آب، شکر، تخم خردل، تخم کرفس، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، میخک و سیر را در یک قابلمه بریزید، هم بزنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
اجازه دهید مواد به مدت ۳ دقیقه بجوشند تا ادویهها خوب حل شوند.
حلقههای خیار و پیاز را به قابلمه اضافه کنید. چون خیارها سرد هستند، دما کاهش مییابد، پس اجازه دهید دوباره به جوش بیاید.
وقتی محلول دوباره جوشید، حرارت را خاموش کنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بماند تا خنک شود.
زمانی که خنک شد، خیارها را در شیشههای تمیز و استریل بریزید و روی آن محلول عطرآگین را بریزید تا پر شوند.
سپس در شیشهها را محکم ببندید و به مدت یک روز در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شوند.
بیشتر بخوانید :
خیارشور فلهای نخرید !!!
طرز تهیه خیار شور خانگی به ۳ روش + نکات مهم
طرز تهیه خیار شور فوری در یک روز به دو روش
سخن آخر
خیارشور تاثیر زیادی بر طعم ساندویچها دارد. با انتخاب یک خیارشور اصیل، میتوانید طعم ساندویچ خود را کاملاً عوض کنید.
پس حتماً این خیارشور را در خانه تهیه کنید و از طعم خاص آن لذت ببرید.
امیدواریم از این مطلب بهرهبرده باشید و تجربیات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
با خواص بینظیر خیار آشنا شوید!
قرار دادن خیار خام روی پوست، حرارت و التهاب را کاهش میدهد. خاصیت خنککننده و تمیزکننده آن برای پوست مفید است.
آب خیار تازه، سوزش سردل، اسید معده، زخم معده و ورم معده را تسکین میدهد. قرار دادن برش خیار روی چشم نه تنها تسکین میدهد، بلکه ورم را نیز کاهش میدهد.
مصرف روزانه آب خیار در کنترل بیماری اگزما، آرتروز و نقرس مؤثر است. خیار برای افرادی که از بیماری ریه، معده و سینه رنج میبرند، مفید است. پتاسیم موجود در آن برای بیماران دارای فشار خون بالا مفید است.
خیار حاوی آنزیمی به نام ارپسین (Erepsin) است که در هضم پروتئین کمک میکند. ترکیبی از آب خیار، هویج، کاهو و اسفناج در رشد مو مؤثر است.