دستور تهیه داینامیت شریمپ (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه داینامیت شریمپ
در این دستور غذا، ما میگوها را مزهدار کرده و سرخ میکنیم. سپس با استفاده از سس داینامیت که مخصوص این غذاست، طعم فوقالعادهای به میگوها میدهیم. داینامیت شریمپ جزو غذاهای انگشتی یا فینگر فودها است و میگوهای تازه و کوچک مواد اصلی آن هستند. میگوها دارای پروتئینهای مفیدی هستند که برای بدن لازم هستند.
علاوه بر پروتئین، میگوها حاوی مقدار زیادی ویتامینهای ب 12، ب 6، ای، آ و همچنین مواد معدنی مانند آهن، کلسیم، منیزیم، فسفر و سدیم هستند که ارزش غذایی بالایی به آنها میدهد. در تهیه داینامیت شریمپ، میگوها را سرخ کرده و با سس مخصوص داینامیت که از ترکیب سسها و ادویهجات تهیه میشود، سرو میکنیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه داینامیت شریمپ
سس مایونز نصف پیمانه استاندارد اندازه گیری
سس سیراچا 1 قاشق غذا خوری
سس سوئیت چیلی 1 قاشق غذاخوری
روغن کنجد بو داده 2 قاشق غذا خوری
میگو ریز تازه 200 گرم
سس سویا 1 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 1 عدد
آرد ذرت نصف پیمانه استاندارد اندازه گیری
آرد گندم نصف پیمانه استاندارد اندازه گیری
نمک 2 قاشق مربا خوری
طرز تهیه داینامیت شریمپ با میگو
دستور تهیه :
ساخت سس داینامیت : ابتدا سس مایونز را در یک کاسه میریزیم و به آن سس سیراچا اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مخلوط شوند.
اضافه کردن سس سوئیت چیلی : دو قاشق غذا خوری سس سوئیت چیلی به مخلوط اضافه کرده و دوباره هم میزنیم.
اضافه کردن روغن کنجد : به ترکیب سسها دو قاشق غذا خوری روغن کنجد بو داده اضافه میکنیم و هم میزنیم. حالا سس داینامیت شریمپ آماده است.
آماده کردن میگوها : میگوهای تازه را تمیز کرده و میشوییم.
اضافه کردن سس سویا : میگوها را در یک کاسه میریزیم و یک قاشق غذاخوری سس سویا به آن اضافه میکنیم.
اضافه کردن تخم مرغ : یک عدد تخم مرغ را شکسته و به میگوها اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
استراحت دادن به میگوها : حدود نیم ساعت میگوها را درون ظرف میگذاریم تا مزهدار شوند.
تهیه روکش سوخاری : برای درست کردن روکش سوخاری داینامیت شریمپ، در ظرف دیگری آرد ذرت، آرد گندم و نمک را با هم مخلوط میکنیم.
غلتاندن میگوها در آرد : بعد از نیم ساعت میگوها را در ترکیب آردها میغلتانیم.
سرخ کردن میگوها : میگوها را در روغن داغ سرخ میکنیم تا کاملاً طلایی و برشته شوند. سپس آنها را روی صافی یا دستمال قرار میدهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
بو دادن کنجد : سه قاشق غذا خوری کنجد را در یک ماهیتابه بو میدهیم.
اضافه کردن سس به ماهیتابه : ترکیب سس داینامیت که قبلاً درست کردیم را به ماهیتابهای که کنجدها در آن هستند میریزیم تا گرم شود.
اضافه کردن میگوها به سس : میگوهای سرخ شده را به ماهیتابه سس اضافه میکنیم و یک دقیقه به آرامی تفت میدهیم تا سس به میگوها نفوذ کند.
سرو داینامیت شریمپ : میگوها را روی برگهای کاهو در یک ظرف سرو میکنیم و با پیازچه خرد شده و کنجد آنها را تزیین مینماییم.
منبع : آرسس شف