رسپی

دستور تهیه درست کردن اسپرینگ رول مرغ (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه اسپرینگ رول گوشت خوشمزه و مخصوص رستورانی

اسپرینگ رول مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در دنیا است که در کشورهای مختلف با نام‌های متفاوتی شناخته می‌شود. برای مشاهده دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله این غذا به سایت رضیم بپیوندید. اسپرینگ رول گوشت هم یکی دیگر از پیش‌غذاهای خوشمزه بین‌المللی است که با طعم‌های گوناگونی تهیه می‌شود.

مواد لازم اسپرینگ رول مرغ

  • روغن زیتون : ۱ قاشق غذا خوری
  • فیله مرغ بدون پوست : ۲۰۰ گرم
  • قارچ : ۴ عدد
  • سس سویا : ۱ قاشق غذا خوری
  • ریشه زنجبیل رنده شده : ۱ قاشق غذا خوری
  • جوانه لوبیا : ۷۵ گرم
  • پیاز بزرگ : ۲ عدد
  • هویج کوچک : ۱ عدد
  • نمک دریایی و فلفل : به مقدار لازم
  • خمیر یوفکا : ۱۶ عدد
  • زرده تخم مرغ : ۱ عدد

دستور تهیه اسپرینگ رول مرغ

مرحله اول
برای تهیه این اسپرینگ رول خوشمزه، ابتدا قارچ‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه در آب گرم می‌گذاریم. سپس آن‌ها را آبکش کرده و خرد می‌کنیم. پیاز را هم می‌شوییم و به صورت ریز خرد می‌کنیم.

مرحله دوم
هویج را هم پس از شستشو، به صورت نازک برش می‌زنیم. یک ظرف مناسب را روی حرارت می‌گذاریم و روغن زیتون را در آن می‌ریزیم. سپس قارچ و مرغ را به آن اضافه می‌کنیم و برای ۱ تا ۲ دقیقه تفت می‌دهیم.

مرحله سوم
اکنون سس سویا را اضافه کرده و مواد را هم می‌زنیم، سپس از روی حرارت برمی‌داریم و ۱۰ دقیقه می‌گذاریم خنک شود. بعد مواد را از ظرف خارج کرده و ظرف را با کاغذ آشپزخانه تمیز می‌کنیم. اسپرینگ رول‌ها پیش‌غذاهای خوشمزه و متفاوتی هستند که با مواد ساده به راحتی در خانه تهیه می‌شوند.

مرحله چهارم
زنجبیل تازه را رنده کرده و جوانه لوبیا خرد شده، پیاز و هویج را در یک کاسه می‌ریزیم. سپس مخلوط مرغ و قارچ را به آن اضافه می‌کنیم و سس سویا، فلفل سفید و نمک را خوب مخلوط می‌کنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

چگونه اسپرینگ رول مرغ درست کنم؟

مرحله پنجم
حالا از خمیر نازک برای تهیه رول استفاده می‌کنیم. خمیر را طوری باز می‌کنیم که به شکل مثلث باشد. سپس از مخلوط آماده‌شده، به اندازه دو قاشق غذاخوری روی خمیر می‌ریزیم.

مرحله ششم
لبه‌های خمیر را روی هم قرار می‌دهیم و به آرامی فشار می‌دهیم تا بچسبند. زرده تخم مرغ را هم می‌زنیم و کناری می‌گذاریم. با یک فرچه روی خمیر را با زرده تخم مرغ پوشش می‌دهیم و به همین شکل بقیه را آماده می‌کنیم.

مرحله هفتم
ظرف را روی حرارت قرار داده و مقدار کمی روغن زیتون داخل آن می‌ریزیم. اجازه می‌دهیم روغن داغ شود تا رنگ آن طلایی متمایل به قهوه‌ای شود. سپس رول‌ها را یکی یکی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در روغن قرار می‌دهیم تا طلایی شوند.

مرحله هشتم
پس از آن با یک قاشق رول‌ها را بیرون می‌آوریم و روی کاغذ آشپزخانه قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. فینگر فود آماده سرو است و می‌توانیم آن را با زیتون و گوجه‌گیلاسی تزئین کنیم.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دستور تهیه درست کردن اسپرینگ رول مرغ (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا