دستور تهیه درست کردن سیب زمینی پنیری (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه سیب زمینی پنیری
سیب زمینی پنیری یکی از فست فودهای خوشمزه و محبوب است که در کافهها و رستورانها به شیوههای مختلف سرو میشود و طعم خاصی دارد.
مواد لازم : | مقدار مورد نیاز : |
---|---|
سیب زمینی: | نیم کیلو |
پنیر پیتزا: | ۲۰۰ گرم |
کره: | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون: | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل و ادویه: | به مقدار لازم |
دستور تهیه سیب زمینی پنیری :
سیب زمینیها را پوست گرفته و به صورت خلالی خرد کنید.
سیب زمینیهای خرد شده را در آب جوش بریزید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بپزید تا کمی نرم شوند.
سیب زمینیهای پخته شده را آبکش کرده و بگذارید خنک شوند.
در یک کاسه، سیب زمینیهای خنک شده، کره، روغن زیتون، نمک، فلفل و ادویههای دلخواهتان را مخلوط کنید.
مخلوط سیب زمینی را در یک ظرف مناسب برای فر قرار دهید.
پنیر پیتزا را روی سیب زمینیها بریزید.
ظرف را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر ذوب و طلایی شود.
نکات تکمیلی:
میتوانید از انواع مختلف پنیر پیتزا مثل موزارلا، چدار یا گودا استفاده کنید.
برای طعم بهتر، میتوانید از سبزیجات معطر مانند جعفری یا پیازچه در این غذا استفاده کنید.
اگر فر ندارید، میتوانید سیب زمینی پنیری را در یک ماهیتابه نیز بپزید.