رسپی

دستور تهیه درست کردن لواشک توت فرنگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

روش تهیه لواشک توت فرنگی

توت فرنگی میوه‌ای خوشمزه و پرخاصیت است که در آسیا به عنوان ملکه میوه‌ها شناخته می‌شود. ولی آیا تا به حال لواشک توت فرنگی خورده‌اید؟ همراه ما باشید تا نحوه تهیه این دسر لذیذ را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه لواشک توت فرنگی:

توت فرنگی (نصف شده): چهار و نیم فنجان – 700 گرم
شکر: 3/4 فنجان

طرز تهیه لواشک توت فرنگی:

توت فرنگی‌ها و شکر را در مخلوط‌کن بریزید و خوب میکس کنید تا پوره‌ای صاف و یکدست به دست بیاید.
سپس این مخلوط را از یک صافی عبور دهید و در یک قابلمه بزرگ بریزید.

مخلوط را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید برای 45 دقیقه تا 1 ساعت به آرامی بجوشد و گهگاه هم بزنید. به هم زدن ادامه دهید تا حجم مخلوط به 1 و 1/4 فنجان برسد و غلیظ شود به طوری که روی خودش حالت بخورد.
فر را به دمای 200 درجه فارنهایت (93 درجه سانتی‌گراد) برسانید و کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی ضد چسب بپوشانید.
پوره داغ را روی کاغذ بریزید و با کاردک آن را به صورت یکنواخت و به شکل یک لایه نازک پخش کنید تا اندازه‌اش به مستطیلی به ابعاد 31 در 25 سانتی‌متر برسد.
اجازه دهید پوره در فر به مدت 2 تا 3 ساعت بماند تا خشک شود و کمی چسبنده شود اما به انگشت نچسبد.

لواشک را با همان کاغذ روی یک سینی قرار دهید و بگذارید حداقل 3 ساعت و حداکثر یک شبانه‌روز خنک شود.
سپس یک ورقه دیگر کاغذ روغنی روی لواشک بگذارید و بعد لواشک را به آرامی به همراه کاغذ از سینی بیرون آورید. حالا می‌توانید آن را به شکل دلخواه برش بزنید یا هر برش را لوله کنید.

منبع : هونل پورتال

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا