رسپی

دستور تهیه دستور تهیه بیسکویت زیره هندی مرحله به مرحله + عکس (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه بیسکویت زیره هندی، بیسکویتی ساده و سریع

بیسکویت زیره یا کوکی زیره (Jeera) یکی از بیسکویت‌های معروف هندی است که برای چای عصرانه بسیار مناسب است. این بیسکویت‌ها به خاطر داشتن زیره، بوی دلپذیری دارند و برای کسانی که به این ادویه خوشبو علاقه دارند، یک انتخاب عالی است.

این بیسکویت‌ها به کلوچه زیره دزفول شباهت دارند، اما ظاهری متفاوت و روشن‌تر دارند. این خوراکی بدون تخم‌مرغ تهیه می‌شود و بنابراین برای افرادی که از تخم‌مرغ استفاده نمی‌کنند هم مناسب است. با ما همراه باشید.

دستور تهیه دستور تهیه بیسکویت زیره هندی مرحله به مرحله + عکس (مرحله به مرحله)

دستور تهیه بیسکویت زیره هندی در منزل

بیسکویت‌ها معمولا ماندگاری بیشتری نسبت به شیرینی‌های دیگر دارند. بیسکویت زیره هم به مانند بقیه بیسکویت‌ها ترد و شکننده است و معمولا قطر بزرگ‌تری نسبت به بیسکویت پتی بور دارد که می‌تواند آن را به دسته کوکی‌ها وارد کند.

با این حال، بیسکویت‌های خانگی با نوع صنعتی‌شان خیلی متفاوت هستند، بنابراین ظاهری بیشتر شبیه کلوچه دارند.

من عاشق خوردن این بیسکویت در کنار چای هستم، زیرا وقتی گاز می‌زنید و با یک نوشیدنی گرم همراه می‌شود، عطر زیره بیشتر حس می‌شود و طعم بسیار دلپذیری ایجاد می‌کند، به ویژه وقتی احساس خستگی می‌کنید و نیاز به انگیزه دارید.

بیسکویت زیره

قالبی که برای بیسکویت انتخاب می‌کنید بستگی به سلیقه شما دارد، ولی بهتر است از قالب‌های پیچیده و زوایای تند اجتناب کنید چون ممکن است موقع برداشتن شکسته شوند.

خمیر بیسکویت به عنوان خمیری خشک شناخته می‌شود و به همین خاطر ترد و شکننده است.

رنگ آن بستگی به نوع آردی دارد که استفاده می‌کنید و می‌توانید از آرد کامل یا آرد معمولی استفاده کنید.

مواد لازم جهت تهیه بیسکویت زیره هندی

  1. ۱ پیمانه به علاوه ۲ قاشق غذاخوری آرد چند منظوره یا ترکیبی از آرد کامل
  2. ۱/۲ پیمانه کره در دمای اتاق
  3. ۱/۴ پیمانه به علاوه ۱ قاشق غذاخوری شکر پودر شده
  4. ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
  5. ۱ قاشق غذاخوری دانه زیره
  6. ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری شیر در صورت نیاز

دستور تهیه بیسکویت زیره هندی

فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سلسیوس گرم کنید.

در یک سینی مقداری زیره را بریزید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه در فر گرم کنید تا عطر خوبی از آن بلند شود.

زیره را کنار بگذارید تا خنک شود.

در یک کاسه بزرگ یا میکسر، کره و شکر را با هم مخلوط کنید تا به شکل کرم درآید.

با استفاده از لیسک، کناره‌های مواد را به سمت پایین برگردانید.

آرد، نمک و ۳/۴ قاشق غذاخوری زیره را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید. باقی‌مانده زیره را برای تزئین کنار بگذارید.

مواد را با استفاده از دست یا همزن با سرعت پایین مخلوط کنید تا خمیری نرم و لطیف به دست آید.

اگر خمیر سفت بود، می‌توانید مقداری شیر اضافه کنید.

مقداری آرد روی سطحی صاف مثلاً کابینت بپاشید و خمیر را روی آن با دست به شکل دایره درآورید.

با استفاده از وردنه، خمیر را پهن کنید تا به ضخامت ۱/۴ اینچ برسد.

دستور تهیه بیسکویت زیره هندی مرحله به مرحله + عکس

کلوچه‌ها را در یک سینی فر کاغذ گرفته قرار دهید و در حرارت
“““html

۱۷۵ درجه فر را روشن کنید و به مدت ۱۰ دقیقه کلوچه‌ها را بپزید.

پس از ۱۰ دقیقه دما را به ۳۲۵ درجه فارنهایت (معادل ۱۶۰ درجه سلسیوس) کاهش دهید و کلوچه‌ها را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه دیگر بپزید یا تا زمانی که روی آنها و زیر آنها قهوه‌ای طلایی شود.

کلوچه‌ها را روی سینی خنک کننده قرار دهید تا به‌طور کامل خنک شوند. آن‌ها را در یک ظرف دربسته نگهداری کنید.

دستور تهیه دستور تهیه بیسکویت زیره هندی مرحله به مرحله + عکس

بیشتر بخوانید :

دستور تهیه ی بیسکوییت کره ای نارگیلی با طعمی دل پسندی

دستور تهیه بیسکویت کرم دار در دو رنگ در تابه یا فر

بیسکویت جو : بیسکویت رژیمی جو بدون قند

خواص‌ و اثرات‌ دارویی زیره سیاه

زیره‌ سیاه‌ دارای طبع‌ گرم و خشک است.

این گیاه دارای خواص مدر، بادشکن، مقوی، زیادکننده شیر، قاعده‌آور، نیرودهنده، ضد کرم، هضم کننده، ضد تشنج، قابض، معرق و مقوی معده و قاطع ‌اسپرم است.

زیره‌ سیاه در موارد بلع هوا، نفخ، سوءهاضمه، کمک به هضم غذا، دل‌پیچه کودکان، انگل‌های معده و روده، دفع بادهای کلیه و مثانه، تنگی نفس، خفقان سرد، سکسکه نفخی و استسقاء به کار می‌رود.

این گیاه یک‌ داروی سنتی برای رفع سوءهاضمه، به‌ویژه نفخ شکم است.

خوردن زیره‌ سیاه یا روغن آن در رفع سوءهاضمه و دل‌دردهای کودکان مفید است.

زیره‌ سیاه خاصیت ضدگرفتگی دارد و در درمان گرفتگی‌های دوران قاعدگی مفید است.

این گیاه برای تقویت بدن و چاق کردن افراد مؤثر است. همچنین معده را گرم کرده و کرم تنیا را دفع می‌کند و در جلوگیری از بادهای اضافی در روده و درمان اسهال تأثیر زیادی دارد.

برای تهیه دمنوش، یک قاشق مرباخوری دانه‌های له شده زیره سیاه را در نیم لیتر آب جوش بریزید و برای مشکلات گوارشی، بی‌اشتهایی، باد یا درد روده مصرف کنید. دانه‌های زیره را می‌توانید بجوید یا با آب ترکیب کنید و بنوشید.

مصرف دمنوش زیره سیاه یا جویدن آن در کاهش دردهای قاعدگی، دردهای روده و بی‌اشتهایی بسیار مؤثر است.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا