دستور تهیه دستور تهیه ترشی انبه با روغن زیتون (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه ترشی انبه با روغن زیتون
انبه یکی از خوشمزهترین میوههای تابستانی است و بسیار مفید است. این میوه حاوی مس، کلسیم، آهن و آنتیاکسیدانها مثل بتاکاروتین است که به جوانی و شادابی پوست کمک میکند، همچنین خواص ضد سرطانی دارد و برای بینایی مفید است.
انبه به حفظ سلامت استخوانها کمک میکند و برای جلوگیری از پوکی استخوان بسیار موثر است. همچنین قند خون را تنظیم کرده و به درمان یبوست و جلوگیری از بیماریهای قلبی کمک میکند.
ترشی انبه یکی از خوشمزهترین ترشیهاست و بهترین زمان تهیه آن تابستان است. طرز تهیه ترشی انبه با روغن زیتون به سبک بندرعباسیها را در مجله رضیم دنبال کنید.
طرز تهیه ترشی انبه با روغن زیتون مرحله به مرحله
مواد لازم :
- انبه: ۱ کیلوگرم
- تخم گشنیز: ۱ قاشق غذاخوری
- گلپر: ½ قاشق چایخوری
- زعفران دمکرده: ½ قاشق چایخوری
- رنگ پودری زعفران: ½ قاشق چایخوری
- زردچوبه: نوک قاشق چایخوری
- سیاهدانه: ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل گرد هندی تند و آسیاب شده: ۱ قاشق غذاخوری (برای طعم تند میتوانید بیشتر اضافه کنید)
- پودر انبه: ۱ قاشق مرباخوری
- شکر: ۱ قاشق مرباخوری
- پودر خردل: نوک قاشق چایخوری
- سیر: ۱ بوته کامل و له شده
- روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
- سرکه: به مقدار لازم
- نمک: به مقدار دلخواه
طرز تهیه ترشی انبه با روغن زیتون
- ابتدا پوست انبهها را بگیرید و آنها را به صورت خلالی برش بزنید. انبهها را در یک ظرف ریخته و روی آنها به مقدار دلخواه نمک بپاشید.
- کمی نمک اضافه کنید و مزه کنید تا شور نشود. اگر نمک کم بود، کمی دیگر بیفزایید. سپس، همه ادویهها به جز شکر و سیاهدانهها را اضافه کنید.
- اجازه دهید انبهها به مدت نیم ساعت در آفتاب بمانند تا شیره آنها خارج شود. در همین حال، سرکه و روغن زیتون را در قابلمه ریخته و روی شعله متوسط گرم کنید تا به جوش بیاید.
- انبههای مزهدار را به یک قابلمه جداگانه بیفزایید و سیر لهشده و شکر را هم اضافه کنید. سپس، سرکه جوشیده را به آرامی به انبهها اضافه کنید.
- سرکه باید بصورتی باشد که فقط روی انبهها را بپوشاند و به حدی باشد که بتوانید مواد را با قاشق هم بزنید. شعله را زیاد کنید و به مدت ۵ دقیقه بگذارید تا انبه با سرکه بجوشد و بپزد.
- شعله را خاموش کنید و اجازه دهید ترشی سرد شود. سپس سیاهدانه را به ترشی بیفزایید.
- ترشی انبه شما در این مرحله آماده است. آن را در ظرفی تمیز و خشک بریزید و درب آن را محکم ببندید. ترشی را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
- نکته مهم: اگر میخواهید انبهها له نشوند و در ترشی سالم بمانند، فقط باید ترکیب روغن زیتون و سرکه جوشیده را به انبهها بیفزایید و از جوشاندن ترشی خودداری کنید.
بیشتر بخوانید :
طرز تهیه ترشی گیلاس : ۳ مدل ترشی گیلاس در منزل
طرز تهیه ۳ مدل ترشی هلو در منزل
طرز تهیه ترشی سیر شمالی با شیره انگور
خواص خارقالعاده انبه برای سلامت
انبه دارای خواص درمانی و دارویی بسیاری است.
برخی از خواص انبه شامل: کاهش خطر سرطان، بهبود وضعیت پوست، کاهش خطر بیماریهای قلبی، بهبود تواناییهای جنسی، تقویت مغز، جلوگیری از پیری زودرس، حفظ سلامت چشم و قلب، تقویت استخوانها و بهبود گوارش است.
خطرات احتمالی مصرف انبه
- افرادی که به شیره گیاهان آلرژی دارند ممکن است به انبه واکنش نشان دهند.
- مصرف زیاد پتاسیم برای افرادی که کلیههایشان خوب کار نمیکند، ضرر دارد.
- اگر کلیهها نتوانند پتاسیم اضافی را دفع کنند، این موضوع خطرناک است.
- برای پیشگیری از بیماریها و دستیابی به سلامتی، رعایت یک برنامه غذایی متنوع و کامل مهم است.
- برنامه غذایی متنوع بهتر از تمرکز بر یک نوع غذا برای حفظ سلامتی است.