رسپی

دستور تهیه دستور تهیه جوجه کباب با رزماری (کباب مرغ با رزماری) (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کباب مرغ با رزماری

مرغ گریل‌شده طعم بسیار خوبی دارد. طعم رزماری همراه با سیر بی‌نظیر می‌شود و آبلیمو هم به آن تازگی می‌دهد. یادتان باشد که این کباب خوشمزه را حتماً در تابستان امتحان کنید. بیایید با هم درستش کنیم!

کباب مرغ با رزماری

مواد لازم برای تهیه کباب مرغ

  • 800 گرم سینه مرغ
  • چهار عدد هویج
  • چهار عدد ذرت
  • یک قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده
  • یک پیمانه ماست
  • یک قاشق چایخوری زیره، فلفل قرمز و زنجبیل تازه رنده شده
  • 12 عدد ساقه رزماری تازه
  • نمک، فلفل و روغن

دستور تهیه کباب مرغ با رزماری

  1. ابتدا ذرت‌ها را با آب و کمی نمک بپزید تا نرم شوند.
  2. برگ‌های ساقه رزماری را گرفته و فقط چندتا را برای انتها نگه دارید.
  3. سینه مرغ را به قطعات مکعبی برش بزنید و در مخلوطی از ماست، زیره، زنجبیل، زعفران، فلفل و نمک بگذارید تا دو ساعت مزه‌دار شود.
  4. سپس مرغ‌ها را بیرون بیاورید.
  5. آن‌ها را به سیخ‌های رزماری بزنید و در کنار آن تکه‌های هویج بگذارید.
  6. تابه را با روغن چرب کنید و کباب‌ها را در آن قرار دهید.
  7. بعد از مدتی آن‌ها را برگردانید تا همه طرف‌ها خوب بپزند و سپس با ذرت پخته و حلقه‌ای سرو کنید.
  8. از خوردن این کباب خوشمزه لذت ببرید. نوش جان!

جمع آوری شده از مجله‌ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا