رسپی

دستور تهیه دستور تهیه فروت کوکتل میوه + خواص (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه فروت کوکتل، یک نوشیدنی خوشمزه

در این نوشته از مجله رضیم، می‌خواهیم طرز تهیه فروت کوکتل خوشمزه و خواص آن را به شما آموزش دهیم.

این نوشیدنی خنک و خوش طعم را می‌توانید برای عصرانه به مهمان‌ها و دوستان خود سرو کنید و امیدواریم از درست کردن و نوشیدن آن لذت ببرید. از اینکه با ما هستید، سپاسگزاریم…

فروت کوکتل | طرز تهیه و خواص آن

فروت کوکتل یک نوشیدنی عالی برای تابستان است. این نوشیدنی خنک سرشار از ویتامین C، ویتامین A، فیبر، پروتئین، آنتی اکسیدان و امگا ۳ است.

اجزای اصلی این نوشیدنی خوشمزه زردآلو، آب خنک، ماست ساده، مغز گردو، شکر، عسل و ترافل‌های رنگی هستند.

مواد لازم برای تهیه فروت کوکتل

  • زردآلو تازه ۳ عدد
  • ماست ساده ۲/۳ لیوان
  • شکر نصف لیوان
  • مغز گردو ۱/۴ لیوان
  • آب خنک نصف لیوان
  • عسل برای تزیین به میزان لازم
  • ترافل‌های رنگی برای تزیین به میزان لازم

مراحل تهیه فروت کوکتل خوشمزه

مرحله اول: تمامی مواد لازم را آماده کنید و روی میز قرار دهید.

مرحله دوم: زردآلوها را شسته و هسته آن‌ها را جدا کنید.

مرحله سوم: مغز گردو، زردآلو، ماست ساده، شکر و آب خنک را در میکسر بریزید.

سپس مواد را خوب مخلوط کنید تا نرم و یکدست شوند.

مرحله چهارم: لبه لیوان‌های مخصوص کوکتل را عسل بزنید و در ترافل‌های رنگی بغلطانید.

سپس نوشیدنی آماده را داخل لیوان‌ها بریزید و با برش‌های زردآلو تزیین کنید.

نوشیدنی فروت کوکتل خوشمزه را می‌توانید در کنار یک برش کیک گردویی سرو کنید. نوش جان!

نکات تغذیه‌ای:

این نوشیدنی دارای ویتامین C، فیبر و بتاکاروتن است. بتاکاروتن موجود در زردآلو به عنوان یک آنتی‌اکسیدان شناخته می‌شود و پیش‌ساز ویتامین A نیز هست.

مغز گردو منبع خوبی از پروتئین، فیبر، اسیدهای چرب امگا-۳ و آنتی‌اکسیدان‌ها است. همچنین ویتامین B را تأمین می‌کند، که در آزاد کردن انرژی از غذا و سلامت سیستم عصبی تأثیر دارد.

دستور تهیه دستور تهیه فروت کوکتل میوه + خواص (مرحله به مرحله)

بنابراین، بعد از یک روز پرمشغله، نوشیدن این نوشیدنی بسیار مفید است.

خواص دارویی و درمانی گردو

گردو سرشار از مواد معدنی مانند فیبر، کلسیم، منیزیم، فسفر، منگنز، پروتئین و پتاسیم است.

خوردن گردو برای رشد مغز جنین و همچنین بافت و عضلات کودکان بسیار مفید است.

طبق گفته محققان، خوردن گردو برای تقویت حافظه بسیار مؤثر بوده و می‌تواند به پیشگیری از آلزایمر کمک کند.

مصرف روزانه ۳۵ گرم گردو به کاهش وزن و چربی‌های دور شکم کمک می‌کند.

گردو به خاطر مقدار بالای فیبر، می‌تواند یبوست را بهبود بخشد.

خوردن مرتب گردو می‌تواند استرس، اضطراب و افسردگی را کاهش دهد.

همچنین، آنتی‌اکسیدان‌های موجود در گردو خطر ابتلا به سرطان پروستات، سرطان سینه و تومور را کاهش می‌دهند.

برای کاهش چربی، کلسترول خون، فشار خون و بیماری‌های قلبی و عروقی، حتما گردو را به وعده‌های غذایی‌تان اضافه کنید.

متخصصان تغذیه پیشنهاد می‌کنند روزانه ۳۰ گرم گردو مصرف کنید.

فواید گردو برای پوست و مو

گردو سرشار از ویتامین B است که می‌تواند چین و چروک پوست صورت و دور چشم را کاهش دهد.

برای رفع سیاهی دور چشم و پف، می‌توانید از روغن گردو در دور چشم استفاده کنید.

برای شفافیت و جوان‌سازی پوست، به طور مرتب گردو مصرف کنید.

“““html

مداوم از گردو استفاده کنید.

گردو پر از اسیدهای چرب مفید مثل امگا 3، امگا 6 و امگا 9 و همچنین پتاسیم است که مصرف آن باعث تقویت و افزایش مو می‌شود.

برای جلوگیری از شوره سر، می‌توانید از مغز و روغن گردو استفاده کنید.

خواص پوست گردو

برای مشکی کردن مو به طور طبیعی از پوست گردو می‌توانید استفاده کنید.

طرز درست کردن رنگ موی مشکی با پوست گردو به این‌صورت است که، پوست گردو را خرد کنید.

سپس چهار قاشق غذاخوری از آن را با شش لیوان آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید.

پس از آن، موهای شسته شده خود را به این رنگ مشکی طبیعی آغشته کنید و بعد از چند دقیقه موها را بشویید.

مضرات و عوارض جانبی مصرف گردو

خوردن زیاد گردو ممکن است باعث نفخ معده و درد معده شود؛ بنابراین بهتر است گردو را یک شب در آب خیس کنید و سپس مصرف کنید.

گرما می‌تواند باعث رشد باکتری و قارچ روی مغز گردو شود که خطر مسمومیت و سرطان را به همراه دارد، پس گردو را از مکان مطمئن خریداری کنید.

برای برخی افراد، مصرف گردو ممکن است باعث حساسیت شود که علائم آن شامل خارش و تنگی نفس است.

گردو دارای فیتات زیادی است که مصرف بیش از حد آن می‌تواند به کم‌خونی و فقر آهن منجر شود.

روش استفاده از مغز گردو

شما می‌توانید از مغز گردو به عنوان یک تنقلات برای عصرانه استفاده کنید.

مغز گردو را می‌توانید در دسرها، مرباها، ترشی‌ها، کیک، کلوچه، کوکی، شیرینی، معجون، سالاد میوه و سس سالاد به کار ببرید.

برای تهیه خورشت فسنجان، کیک خاگینه، خورشت میرزاقاسمی و انواع پلو نیز از مغز گردو استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد فروت کوکتل

فروت کوکتل نوعی نوشیدنی است.

زمان لازم برای آماده‌سازی مواد اولیه و لازم حدود 15 دقیقه است.

نوشیدنی فروت کوکتل را می‌توانید در وعده صبحانه، عصرانه یا به عنوان دسر سرو کنید.

توجه داشته باشید که مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب است.

بیشتر بخوانید :

۱۰ روش برای تهیه کوکتل میوه ساده و با بستنی + عکس

کوکتل هندوانه : ۴ روش جهت تهیه کوکتل هندوانه

۲ روش ساده جهت تهیه کوکتل مکزیکی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا