رسپی
دستور تهیه دستور تهیه مارمالاد آلبالو + راز خوشمزه شدن مارمالاد (مرحله به مرحله)

“`html
مارمالاد آلبالو و دستور تهیه آن
مارمالاد از میوهها تهیه میشود و یکی از انواع آن، مارمالاد آلبالو است. این مارمالاد با добавление پرتقال عطر و طعمی خوشایند دارد و میتوانید آن را روی نان یا بیسکویت به عنوان صبحانه یا میان وعده استفاده کنید. با رضیم همراه باشید.
دستور تهیه مارمالاد آلبالو خوشمزه و لذیذ
مواد لازم برای تهیه مارمالاد آلبالو
- آلبالو تازه 1 کیلوگرم
- پرتقال خرد شده 2/3 پیمانه
- شکر 3 و 1/2 پیمانه
- آبلیمو 1/4 پیمانه
- کره 1 قاشق غذاخوری
- شیشه 1 عدد
دستور تهیه مارمالاد آلبالو
- آلبالو و پرتقالها را خوب بشویید.
- پرتقالها را از وسط ببرید و هستههای آنها را جدا کنید.
- هسته آلبالو را هم جدا کنید.
- گوشت و پوست پرتقالها را ریز خرد کنید.
- 2/3 پیمانه از پرتقال خرد شده را جدا کنید.
- تمام مواد را در ظرفی که بزرگ enough باشد بریزید و به آرامی هم بزنید تا شکر حل شود.
- ظرف را روی شعله متوسط قرار دهید و به آرامی هم بزنید.
- تا به جوش بیاید و مواد غلیظ شود، آن را روی شعله نگه دارید و سریع هم بزنید.
- سپس مواد را در شیشه بریزید و ¼ شیشه را خالی بگذارید.
- یک حوله مرطوب روی شیشه بگذارید تا دم بکشد.
- و شیشه را در آب گرم برای 15 دقیقه بگذارید تا کامل دم بکشد.
راز خوشمزه شدن مارمالاد آلبالو
- مواد اولیه را با شکر مخلوط کنید و به مدت 2 ساعت کنار بگذارید.
- میتوانید از پرتقال استفاده نکنید.
- میزان شیرینی به سلیقه شما بستگی دارد. اگر شیرینی کمتری میخواهید، شکر کمتری اضافه کنید.
- مارمالاد آلبالو را روی بیسکویت یا نان بمالید و برای صبحانه یا عصرانه با چای نوش جان کنید.
لذت آشپزی با رضیم :
دستور تهیهی مربای ولیک (زالزالک) خوشمزه با طعمی جدید + خواص آن
دستور تهیه مربا سیب مجلسی و خوشمزه در منزل – مرحله به مرحله
فوت و فن تهیه مربای موز
دستور تهیهی مربا زرشک ترش و ملس
گردآوری شده مجلهی رضیم
مریم امینی