رسپی

دستور تهیه دستور تهیه مارمالاد آلبالو + راز خوشمزه شدن مارمالاد (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مارمالاد آلبالو و دستور تهیه آن

مارمالاد از میوه‌ها تهیه می‌شود و یکی از انواع آن، مارمالاد آلبالو است. این مارمالاد با добавление پرتقال عطر و طعمی خوشایند دارد و می‌توانید آن را روی نان یا بیسکویت به عنوان صبحانه یا میان وعده استفاده کنید. با رضیم همراه باشید.

دستور تهیه مارمالاد آلبالو خوشمزه و لذیذ

مواد لازم برای تهیه مارمالاد آلبالو

  • آلبالو تازه 1 کیلوگرم
  • پرتقال خرد شده 2/3 پیمانه
  • شکر 3 و 1/2 پیمانه
  • آبلیمو 1/4 پیمانه
  • کره 1 قاشق غذاخوری
  • شیشه 1 عدد

دستور تهیه مارمالاد آلبالو

  1. آلبالو و پرتقال‌ها را خوب بشویید.
  2. پرتقال‌ها را از وسط ببرید و هسته‌های آن‌ها را جدا کنید.
  3. هسته آلبالو را هم جدا کنید.
  4. گوشت و پوست پرتقال‌ها را ریز خرد کنید.
  5. 2/3 پیمانه از پرتقال خرد شده را جدا کنید.
  6. تمام مواد را در ظرفی که بزرگ enough باشد بریزید و به آرامی هم بزنید تا شکر حل شود.
  7. ظرف را روی شعله متوسط قرار دهید و به آرامی هم بزنید.
  8. تا به جوش بیاید و مواد غلیظ شود، آن را روی شعله نگه دارید و سریع هم بزنید.
  9. سپس مواد را در شیشه بریزید و ¼ شیشه را خالی بگذارید.
  10. یک حوله مرطوب روی شیشه بگذارید تا دم بکشد.
  11. و شیشه را در آب گرم برای 15 دقیقه بگذارید تا کامل دم بکشد.

راز خوشمزه شدن مارمالاد آلبالو

  • مواد اولیه را با شکر مخلوط کنید و به مدت 2 ساعت کنار بگذارید.
  • می‌توانید از پرتقال استفاده نکنید.
  • میزان شیرینی به سلیقه شما بستگی دارد. اگر شیرینی کمتری می‌خواهید، شکر کمتری اضافه کنید.
  • مارمالاد آلبالو را روی بیسکویت یا نان بمالید و برای صبحانه یا عصرانه با چای نوش جان کنید.

لذت آشپزی با رضیم :

دستور تهیه‌ی مربای ولیک (زالزالک) خوشمزه با طعمی جدید + خواص آن

دستور تهیه مربا سیب مجلسی و خوشمزه در منزل – مرحله به مرحله

فوت و فن تهیه مربای موز

دستور تهیه‌ی مربا زرشک ترش و ملس

گردآوری شده مجله‌ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا