رسپی

دستور تهیه دستور تهیه ی لونگی مرغ غذای سنتی آستارا (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه لَوَنگی مرغ خوشمزه و کاملا سنتی

لونگی به مرغ شکم پر گفته می‌شود که داخل آن ترکیبی از گردو، پیاز، رب ازگیل و … قرار دارد. گاهی هم این مواد را داخل بادمجان سرخ‌شده می‌ریزند که بسیار خوشمزه است و به عنوان چاشنی کنار مرغ استفاده می‌شود. برای تهیه این خوراک خوشمزه با ما همراه باشید.

دستور تهیه لونگی مرغ مرحله به مرحله

مواد لازم برای تهیه لونگی مرغ

  • مرغ: 1 عدد
  • مغز گردو: 150 گرم
  • پیاز: 2 عدد متوسط
  • رب ازگیل یا آلوچه یا انار: 4 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان دلخواه
  • زرشک: به میزان دلخواه

دستور تهیه لونگی مرغ

  1. برای شروع، مرغ را آماده کنید.
  2. حداقل یک شب قبل از پخت، مرغ را تمیز کرده و بشویید.
  3. سوراخ‌های ریزی روی قسمت‌های سفت مرغ مثل سینه و ران ایجاد کنید تا مواد بهتر پخته شوند.
  4. رب انار یا ازگیل را با کمی آب مخلوط کنید و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید. مرغ را به مدت 24 ساعت در این محلول گذاشته تا مزه‌دار شود.
  5. حال نوبت پر کردن شکم مرغ است. 150 گرم گردو را در ظرفی بریزید و با رب مخلوط کنید.
  6. دو عدد پیاز را له کنید و به مخلوط گردو و رب اضافه کنید.
  7. به مواد نمک و فلفل و زرشک اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا حالت خمیری بگیرد.
  8. داخل شکم مرغ را با 100 گرم از این مواد پر کنید. برای بستن شکم، می‌توانید از نخ و سوزن استفاده کنید.
  9. برای پخت بهتر، قبل از قرار دادن در فر، مرغ را نیم ساعت تا 45 دقیقه در قابلمه بپزید.
  10. سپس مرغ را به فر با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت انتقال دهید. روی سینی را فویل بپوشانید تا مرغ نچسبد.
  11. البته مقداری از مواد باقی‌مانده را می‌توانید با روغن تفت داده و به عنوان سس استفاده کنید.

نکاتی برای تهیه مرغ لونگی

* می‌توانید از سبزی‌هایی مثل چوچاق، گشنیز و جعفری هم استفاده کنید.

* برای بستن شکم مرغ، به جای نخ و سوزن، می‌توانید از خلال دندان استفاده کنید.

* این خوراک با برنج سرو می‌شود.

گردآوری شده توسط مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا