رسپی
دستور تهیه دستور تهیه ی پیتزا رژیمی: پیتزای سبزیجات (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه پیتزا مخلوط سبزیجات مرحله به مرحله
این پیتزا مخلوط سبزیجات بسیار خوشمزه و زیباست. وقتی آن را بپزید، متوجه میشوید که پیتزا فقط با گوشت نیست که خوب میشود. با ما همراه باشید.
دستور تهیه پیتزا سبزیجات با طعمی بینظیر
مواد لازم برای تهیه ی پیتزا سبزیجات
مواد لازم برای تهیه خمیر
- 100 میلی لیتر آب ولرم
- 1/4 قاشق چایخوری خمیرمایه
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری شکر
- آرد به میزان لازم
- مواد لازم برای تهیه سس:
- 7-10 حبه سیر
- 1/2 فلفل دلمهای
- 7 عدد قارچ
- 2 قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
- نمک، فلفل، آویشن به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه پیتزا
- 2 عدد کدو کوچک
- 1 عدد بادنجان
- 4 عدد قارچ
- 1/2 فلفل دلمهای
- 1 عدد پیاز کوچک
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
دستور تهیه ی پیتزا سبزیجات
- آب ولرم را در یک کاسه بزرگ بریزید. 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، شکر و خمیرمایه را به آب اضافه کنید و 10 دقیقه بگذارید تا خمیر مایه فعال شود.
- آرد را الک کنید و کم کم به آب اضافه کنید. مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود. نمک را هم به آن اضافه کنید. آنقدر آرد بریزید که خمیر به دست نچسبد.
- در آخر، کمی روغن در دست خود بریزید و دیواره کاسه و خمیر را با آن چرب کنید. خمیر را خوب ورز دهید.
- روی خمیر را با سلفون بپوشانید و یک حوله خیس روی آن بگذارید تا خمیر رطوبت خود را از دست ندهد. خمیر را حداقل 3-4 ساعت در جای گرم نگه دارید.
- در این زمان میتوانید سس پیتزا را تهیه کنید. سیر را پوست کنده و ریز کنید و در روغن زیتون یا هر روغنی به آرامی تفت دهید تا کمی طلایی شود.
- فلفل دلمهای را ریز کرده و به سیر اضافه کنید. سپس قارچهای ریز شده را نیز اضافه کنید و تفت دهید.
- اگر گوجهفرنگی نرم دارید، آن را رنده کنید و به مخلوط اضافه کنید. در غیر این صورت، 2 قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی را با مواد مخلوط کنید و کمی آب اضافه کنید. در نهایت نمک، فلفل و آویشن را هم اضافه کنید و پس از 2-3 دقیقه از روی حرارت بردارید.
- خمیر را کمی آرد زده و با وردنه به صورت دایرهای نازک به اندازه کف ظرف بکشید و در ظرف چرب شده بگذارید.
- سس را روی خمیر بریزید و با قاشق پخش کنید تا تمام سطح خمیر را بپوشاند.
- سبزیجات را که از قبل به صورت نازک حلقه کردهاید روی سس بچینید.
- پیتزا را به مدت نیم ساعت در فر که قبل از آن داغ شده قرار دهید. دماي فر را روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
- پس از پخت، پیتزا را از فر بیرون آورده و روی آن را با پنیر پیتزا رنده شده بپوشانید و با مقداری سبزیجات تزئین کنید. سپس دوباره به فر برگردانید.
- پس از ذوب شدن پنیر، شعله بالا را روشن کنید تا پنیر طلایی شود.
گردآوری شده مجله ی رضیم
مریم امینی