رسپی

دستور تهیه دستور تهیه ی پیتزا رژیمی: پیتزای سبزیجات (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه پیتزا مخلوط سبزیجات مرحله به مرحله

این پیتزا مخلوط سبزیجات بسیار خوشمزه و زیباست. وقتی آن را بپزید، متوجه می‌شوید که پیتزا فقط با گوشت نیست که خوب می‌شود. با ما همراه باشید.

دستور تهیه پیتزا سبزیجات با طعمی بی‌نظیر

مواد لازم برای تهیه ی پیتزا سبزیجات

مواد لازم برای تهیه خمیر

  • 100 میلی لیتر آب ولرم
  • 1/4 قاشق چایخوری خمیرمایه
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری شکر
  • آرد به میزان لازم
  • مواد لازم برای تهیه سس:
  • 7-10 حبه سیر
  • 1/2 فلفل دلمه‌ای
  • 7 عدد قارچ
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
  • نمک، فلفل، آویشن به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه پیتزا

  • 2 عدد کدو کوچک
  • 1 عدد بادنجان
  • 4 عدد قارچ
  • 1/2 فلفل دلمه‌ای
  • 1 عدد پیاز کوچک
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم

دستور تهیه ی پیتزا سبزیجات

  1. آب ولرم را در یک کاسه بزرگ بریزید. 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، شکر و خمیرمایه را به آب اضافه کنید و 10 دقیقه بگذارید تا خمیر مایه فعال شود.
  2. آرد را الک کنید و کم کم به آب اضافه کنید. مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود. نمک را هم به آن اضافه کنید. آنقدر آرد بریزید که خمیر به دست نچسبد.
  3. در آخر، کمی روغن در دست خود بریزید و دیواره کاسه و خمیر را با آن چرب کنید. خمیر را خوب ورز دهید.
  4. روی خمیر را با سلفون بپوشانید و یک حوله خیس روی آن بگذارید تا خمیر رطوبت خود را از دست ندهد. خمیر را حداقل 3-4 ساعت در جای گرم نگه دارید.
  5. در این زمان می‌توانید سس پیتزا را تهیه کنید. سیر را پوست کنده و ریز کنید و در روغن زیتون یا هر روغنی به آرامی تفت دهید تا کمی طلایی شود.
  6. فلفل دلمه‌ای را ریز کرده و به سیر اضافه کنید. سپس قارچ‌های ریز شده را نیز اضافه کنید و تفت دهید.
  7. اگر گوجه‌فرنگی نرم دارید، آن را رنده کنید و به مخلوط اضافه کنید. در غیر این صورت، 2 قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی را با مواد مخلوط کنید و کمی آب اضافه کنید. در نهایت نمک، فلفل و آویشن را هم اضافه کنید و پس از 2-3 دقیقه از روی حرارت بردارید.
  8. خمیر را کمی آرد زده و با وردنه به صورت دایره‌ای نازک به اندازه کف ظرف بکشید و در ظرف چرب شده بگذارید.
  9. سس را روی خمیر بریزید و با قاشق پخش کنید تا تمام سطح خمیر را بپوشاند.
  10. سبزیجات را که از قبل به صورت نازک حلقه کرده‌اید روی سس بچینید.
  11. پیتزا را به مدت نیم ساعت در فر که قبل از آن داغ شده قرار دهید. دماي فر را روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
  12. پس از پخت، پیتزا را از فر بیرون آورده و روی آن را با پنیر پیتزا رنده شده بپوشانید و با مقداری سبزیجات تزئین کنید. سپس دوباره به فر برگردانید.
  13. پس از ذوب شدن پنیر، شعله بالا را روشن کنید تا پنیر طلایی شود.

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا