رسپی

دستور تهیه دستور تهیه ۴ خوراک ساده و متنوع با گوشت قرمز و مرغ (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

روش طبخ چند خوراک جدید و ساده

شاید تکرار غذاها برایتان خسته کننده شده باشد. به همین خاطر، در این نوشته از مجله رضیم با ما همراه باشید تا با دستورهای تهیه انواع غذا با مرغ و گوشت آشنا شوید.

دستور تهیه دستور تهیه ۴ خوراک ساده و متنوع با گوشت قرمز و مرغ (مرحله به مرحله)

دستور تهیه انواع غذا با مرغ و گوشت

1. پاته مرغ

مواد لازم :

  1. مرغ متوسط حدود 1.5 کیلوگرم
  2. قارچ 0.5 کیلوگرم
  3. نمک و زردچوبه به مقدار لازم
  4. پیاز 1 عدد متوسط

دستور تهیه :

مرغ را با آب، نمک، زردچوبه و پیاز بپزید تا آب آن به حدود یک لیوان برسد.

مرغ را تکه تکه کنید و از استخوان جدا کنید.

قارچ‌ها را تمیز کنید و ورقه ورقه کنید، سپس در کمی روغن تفت دهید و به مرغ اضافه کنید. 50 گرم کره را ذوب کنید، دو قاشق آرد را به آن اضافه کنید و تفت دهید.

یک قاشق غذاخوری ادویه کاری و یک قاشق مرباخوری خردل به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس آب مرغ را به آن اضافه کنید تا یک سس غلیظ درست شود.

دو عدد زرده تخم‌مرغ را با چنگال خوب بزنید و به سس اضافه کنید. سس را هم بزنید.

سس آماده را روی قارچ و گوشت بریزید و روی حرارت ملایم مخلوط کنید تا گرم شود. پاته آماده است و می‌توانید سرو کنید.

2. بیف استراگانف

مواد لازم :

  1. گوشت مغز ران گوساله 1 کیلوگرم
  2. پیاز 1 کیلوگرم
  3. سیر 3 تا 4 حبه
  4. رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
  5. فلفل سیاه 0.5 قاشق چایخوری
  6. روغن مایع 1/3 لیوان
  7. کشک یا خامه به مقدار لازم
  8. سیب‌زمینی خلال شده سرخ شده 2 کیلوگرم

دستور تهیه :

گوشت را به تکه‌های بزرگ برش بزنید و با آب و نمک بپزید تا کاملاً پخته شود و حدود نیم لیوان آب باقی بماند.

بعد از خنک شدن، گوشت را ریش‌ریش کنید و کنار بگذارید. پیاز را خلال کنید و در روغن سرخ کنید.

سیر رنده شده را هم سرخ کنید. سپس فلفل، رب گوجه‌فرنگی و آب گوشت را به این ترکیب اضافه کنید، گوشت و پیاز را هم بیفزایید و همه چیز را روی حرارت ترکیب کنید تا مواد بخوبی جا بیفتد.

هنگام سرو، گوشت آماده شده را در دیس بکشید و سطح آن را صاف کنید. روی آن را با خامه یا کشک بپوشانید و با سیب‌زمینی سرخ شده تزئین کنید.

3. اسپرنیگ رول با تزیین کاهو و نعناع

مواد لازم :

  1. ورقه اسپرنیگ رول 16 عدد
  2. تخم‌مرغ 1 عدد
  3. کاهوی متوسط 1 عدد
  4. روغن مایع 125 میلی‌لیتر
  5. نعناع یک دسته متوسط

برای داخل خمیر :

  • قارچ 100 گرم
  • رشته نودل 60 گرم
  • پیاز متوسط 1 عدد
  • سیر 2 حبه
  • روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
  • گوشت گوساله ریز خردشده 250 گرم
  • سس گوشت 3 قاشق غذاخوری
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه به مقدار لازم

برای سس تند کنار غذا :

  • سیر 2 حبه
  • لیمو 2 عدد
  • آب 250 میلی‌لیتر
  • سس تند گوشت 125 میلی‌لیتر
  • فلفل تند یک عدد
  • عسل 4 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای خمیر فیلو :

  • آرد 250 گرم
  • کره 120 گرم
  • زرده تخم‌مرغ 2 عدد
  • نمک 1/3 قاشق چایخوری و شیر به مقدار لازم

دستور تهیه خمیر فیلو :

ابتدا آرد را در ظرف بزرگی بریزید، کره و زرده تخم‌مرغ را به همراه نمک با آرد مخلوط کنید. سپس شیر را به آرامی اضافه کنید تا خمیر خوبی به دست آید.

خمیر را روی سطح آردپاشیده بگذارید و کمی ورز دهید.

“““html

خمیر را ورز داده و 30 دقیقه استراحت دهید. سپس روی یک پارچه تمیز کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه تا جایی که نازک مانند ورق کاغذ شود، پهن کنید.

از خمیر، مربع‌هایی به ابعاد 12 در 12 سانتیمتر برش بزنید، مواد را داخل آن قرار دهید، بچسبانید و در روغن سرخ کنید.

دستور تهیه اسپرنیگ رول با تزیین کاهو و نعناع

قارچ‌ها را تمیز کرده و ریز خرد کنید. رشته‌های نودل را در یک ظرف آب گرم برای 15 دقیقه خیس بگذارید، سپس آن‌ها را در یک صافی ریخته و خرد کنید.

پیاز و سیر را ریز خرد کنید. روغن را داغ کرده، سیر را در آن تفت دهید تا کمی عطر آن آزاد شود، این کار حدود نیم دقیقه طول می‌کشد.

سپس پیاز خرد شده را اضافه کرده و به مدت 1 تا 2 دقیقه تفت دهید. بعد از آن، گوشت را اضافه کرده و برای 5 دقیقه تفت دهید.

قارچ و نودل را به مخلوط اضافه کنید و با نمک، فلفل و هر نوع ادویه‌ای که دوست دارید، تفت دهید. یک حوله مرطوب روی میز قرار دهید و ورقه خمیر اسپرنیگ رول را روی آن بگذارید.

خمیر نباید خشک باشد. یک تخم‌مرغ را زده و با برس، چهار گوشه خمیر را که به شکل مربع است، با تخم‌مرغ بمالید. سپس مواد داخل آن را قرار دهید و بقیه مواد را در یک گوشه گذاشته و لوله کنید.

دو طرف رول را روی آن برگردانده و دوباره لوله کنید. در انتها، تخم‌مرغ زده را روی آن بمالید و به شکل رول درآورید. سپس همه رول‌ها را کنار هم چیده و فشرده کنید تا شکل بگیرد.

در این زمان، دم کاهو را جدا کرده و آن را زیر آب سرد بشویید تا برگ‌ها از هم جدا شوند. 16 برگ کاهو آماده کنید و با یک حوله خشک کنید و در یخچال نگه دارید. در همین زمان، شروع به سرخ کردن رول‌ها کنید.

در یک ماهیتابه، روغن مایع ریخته و رول‌ها را در آن قرار دهید و برای مدت 3 تا 5 دقیقه سرخ کنید. اگر روغن کم بود، وسط کار اضافه کنید.

رول‌ها را بچرخانید تا همه طرف آن سرخ شود. در این زمان، حبه‌های سیر را له کرده و آب لیموها را بگیرید. سپس آب لیمو، آب، سس گوشت و فلفل خرد شده را مخلوط کنید و عسل را به آن اضافه کنید (این سس کنار غذا آماده می‌شود).

رول‌های سرخ‌شده را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود (البته در فر داغ). سپس کاهوها را در دیس بچینید و رول‌ها را روی آن قرار دهید. ظرف سس را کنار آن گذاشته و سرو کنید (البته داغ).

بیشتر بخوانید :

دستور تهیه خوراک دال عدس خوشمزه + خواص بی‌نظیر عدس

دستور تهیه خوراک جگر خوشمزه و پر از خاصیت

دستور تهیه خوراک بلدرچین سالم و مغذی

4. ژیگو

مواد لازم :

  1. گوشت مغز ران گوساله: 2 کیلو گرم یا ران گوسفند: 1 ران
  2. سیر: 15 حبه
  3. جعفری: چند شاخه
  4. نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  5. لیمو عمانی: 2 عدد

دستور تهیه :

مغز ران گوساله را با کارد به فاصله‌های نزدیک سوراخ کنید و داخل هر سوراخ یک حبه سیر و مقداری جعفری قرار دهید.

این کار را ادامه دهید تا تمام گوشت پر شود. سپس دور آن را با نخ محکم ببندید و در قابلمه‌ای با چند قاشق روغن سرخ کنید.

بعد از سرخ شدن، مقداری آب، چند حبه سیر، رب گوجه، نمک و فلفل و یکی دو عدد هویج در قابلمه بریزید و بگذارید با شعله ملایم بپزد.

گاهی گوشت را برگردانید و در اواخر پخت، لیمو عمانی را اضافه کنید. بعد از پخت، باید مقداری آب در قابلمه باقی بماند.

گوشت را از قابلمه خارج کرده و بگذارید کاملاً خنک شود. نخ آن را باز کنید و با کارد تیز به صورت ورقه‌های نازک برش دهید و در ظرفی قرار دهید و در فر با حرارت ملایم گرم نگه دارید.

آب آن را از صافی رد کنید تا سس غلیظ و خوشمزه‌ای شود. سپس بعد از قرار دادن در ظرف مخصوص، روی آن را با جعفری و گل‌های گوجه‌فرنگی تزیین کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا