رسپی

دستور تهیه دسرهای خوشمزه با میوه های تابستانی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دسرهای خوشمزه با میوه های تابستانی

اگر شما هم دسر دوست دارید و می‌خواهید از میوه‌های تابستانی خوشمزه برای تهیه دسرهای لذیذ استفاده کنید، این دستورهای تهیه برایتان مناسب است.

شرت کیک مخلوط میوه

زمان آماده‌سازی و پخت: 30 دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر:

  • توت فرنگی یا هر توت دیگر 1 فنجان
  • هلو یا شلیل تازه 1.5 فنجان
  • شکر 4 قاشق چای خوری
  • آرد همه‌منظوره 1.5 فنجان
  • بکینگ پودر 3/4 قاشق چای خوری
  • نمک 1/8 قاشق چای خوری
  • روغن قنادی 2 قاشق غذاخوری
  • شیر 2% چربی 3 قاشق غذاخوری
  • خامه زده شده به مقدار لازم

دستور تهیه

  1. در یک کاسه کوچک توت‌ها، هلوها و 2 قاشق چای خوری از شکر را مخلوط کنید. در کاسه‌ای دیگر آرد، بکینگ پودر و نمک را ترکیب کنید. سپس روغن قنادی را به آرامی اضافه کنید. شیر را تا زمانی که خمیر خوبی بدست آید، بریزید.
  2. خمیر را پهن کنید و با یک ظرف دایره‌ای شکل دو قسمت گرد از آن ببرید و روی کاغذ پخت چرب نشده قرار دهید. روی خمیرها شکر پاشید و بگذارید به مدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود در دمای 425 درجه فر بپزد.
  3. یک قاشق از توت‌ها را روی یکی از کیک‌ها بریزید؛ خامه زده شده را نیز می‌توانید روی میوه‌ها یا بالای کیک پخته شده دیگر بزنید.
ارزش‌های غذایی
329 کالری، 13 گرم چربی (3 گرم چربی اشباع شده)، 2 میلی گرم کلسترول، 311 میلی گرم سدیم، 48 گرم کربوهیدرات (20 گرم قند، 5 گرم فیبر)، 5 گرم پروتئین

پای هلو داغ

زمان آماده‌سازی و پخت: 50 دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر:

  • برش‌های هلوی پوست کنده 6 فنجان
  • شکر قهوه‌ای 1/4 فنجان
  • آرد همه‌منظوره 3 قاشق غذاخوری
  • آبلیموی تازه 1 قاشق چای خوری
  • پوست لیمو ترش رنده شده نصف قاشق چای خوری
  • دارچین 1/2 قاشق چای خوری

مواد لازم برای رویه دسر

  • آرد همه‌منظوره 1 فنجان
  • شکر 1 فنجان
  • بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • نمک 1/4 قاشق چای خوری
  • پودر جوز هندی 1/4 قاشق چای خوری
  • تخم مرغ زده شده 1 عدد
  • کره ذوب شده 1.5 فنجان
  • بستنی وانیلی به مقدار دلخواه

دستور تهیه

  1. فر را از قبل با دمای 375 درجه گرم کنید. هلوی برش خورده را در یک ماهیتابه نچسب، ظرف پهن یا ظرف پیرکس چرب شده بریزید.
  2. در یک کاسه کوچک شکر قهوه‌ای، آرد، آبلیموی تازه، پوست لیمو رنده شده و دارچین را با هم مخلوط کرده و این ترکیب را روی هلوها بپاشید. سپس کره ذوب شده را به طور مساوی روی آن‌ها بریزید.
  3. اجازه دهید به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزد و اگر خنک شد، می‌توانید با بستنی وانیلی سرو کنید.
ارزش‌های غذایی
237 کالری، 8 گرم چربی (5 گرم چربی اشباع شده)، 38 میلی‌گرم کلسترول، 167 میلی‌گرم سدیم، 40 گرم کربوهیدرات (28 گرم قند، 2 گرم فیبر، 2 گرم پروتئین).

پای ماکارون (نان شیرینی نارگیل دار) گیلاس

زمان آماده‌سازی و پخت: 35 دقیقه + زمان لازم برای خنک شدن

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:

  • خمیر شیرینی برای یک رویه پای
  • گیلاس بدون هسته و آب گیلاس به مقدار لازم
  • شکر 1 فنجان
  • نشاسته ذرت 1/3 فنجان
  • دارچین نصف قاشق چای خوری
  • رنگ غذای قرمز 1/4 قاشق چای خوری (دلخواه)

مواد لازم برای…
“““html

رویۀ پای

  • تخم مرغ زده شده 1 عدد
  • شیر 2 قاشق غذاخوری
  • کرۀ آب شده 1 قاشق غذاخوری
  • عصاره بادام 1.4 قاشق چای خوری
  • شکر 1.4 فنجان
  • نمک 1.8 قاشق چای خوری
  • نارگیل رنده و شیرین شده 1 فنجان
  • بادام خرد شده 1.5 فنجان

دستور تهیه

  1. فر را از قبل با دمای 400 درجه گرم کنید. خمیر شیرینی پزی را در ظرف مخصوص تارت یا ظرف مخصوص پخت در فر قرار دهید. لبه‌های خمیر را کمی چین دهید و بگذارید 6 دقیقه در فر بپزد.
  2. اگر از کمپوت گیلاس استفاده می‌کنید، آب 1 فنجان از گیلاس‌ها را بگیرید و کنار بگذارید.
  3. در یک قابلمه، شکر و نشاسته ذرت را مخلوط کنید و به آرامی آب گیلاس‌ها را به آن اضافه کنید. این مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید تا 2 دقیقه بجوشد و غلیظ شود. بعد از برداشتن از حرارت، اگر دوست دارید، کمی دارچین و رنگ قرمز به آن اضافه کنید.
  4. گیلاس‌ها را به مخلوط اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. این ترکیب را روی خمیر آماده و خنک شده بریزید. لبه‌های خمیر را با فویل بپوشانید و بگذارید 20 دقیقه در دمای 400 درجه بپزد.
  5. همزمان در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ زده شده، شیر، کره آب شده، عصاره بادام، شکر و نمک را مخلوط کنید. نارگیل‌های رنده شده و بادام‌ها را هم اضافه کنید. فویل را از روی پای بردارید و یک قاشق از این مخلوط را روی پای بریزید.
  6. حرارت فر را بر روی 350 درجه کم کنید. بگذارید 15 تا 20 دقیقه دیگر بپزد تا کمی قهوه‌ای شود. بعد از 1 ساعت خنک شدن تا 4 ساعت یا یک شب صبر کنید تا پای آماده برش زدن شود.
ارزش‌های غذایی
434 کالری، 16 گرم چربی (8 گرم چربی اشباع شده)، 36 میلی‌گرم کلسترول، 70 گرم کربوهیدرات (48 گرم قند، 3 گرم فیبر)، 5 گرم پروتئین

پاپ لیمو زردآلو

زمان آماده‌سازی: 15 دقیقه + زمان لازم برای فریز کردن

دستور تهیه دسرهای خوشمزه با میوه های تابستانی (مرحله به مرحله)

مواد لازم برای 6 نفر

  • آب پرتقال 1.4 فنجان
  • پوست لیمو ترش رنده شده 1.4 فنجان
  • آبلیمو 1.4 فنجان
  • شکر 4 قاشق چای خوری
  • برش‌های 4 یا 5 زردآلوی تازه 1.4 فنجان
  • تکه یخ‌های کوچک نصف فنجان
  • نعناع ریز خرد شده 1 قاشق چای خوری
  • قالب پلاستیکی یا قالب بستنی یخی 6 عدد

بهتر است مقدار این مواد برای بیماران دیابتی نصف شود.

دستور تهیه

آب پرتقال، پوست لیمو ترش رنده شده، آبلیمو، شکر، برش‌های زردآلو و یخ‌ها را در مخلوط کن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. اگر دوست داشتید، نعناهای خرد شده را هم اضافه کنید. حالا این مخلوط را در قالب‌های پلاستیکی یا قالب‌های بستنی یخی بریزید و در فریزر بگذارید تا خودشان را بگیرند، سپس نوش جان کنید.

ارزش‌های غذایی
31 کالری، بدون چربی، بدون کلسترول، بدون سدیم، 8 گرم کربوهیدرات، 6 گرم قند، 1 گرم فیبر، بدون پروتئین

پای هلو طلایی

زمان آماده‌سازی: 50 دقیقه + زمان لازم برای خنک شدن

مواد لازم برای 8 نفر:

  • خمیر شیرینی پزی 2 ورق
  • هلو تازه پوست کنده 5 فنجان
  • آبلیمو 2 قاشق چای خوری
  • پوست پرتقال رنده شده نصف قاشق چای خوری
  • عصاره بادام 1.8 قاشق چای خوری
  • شکر 1 فنجان
  • نشاسته ذرت 1.4 فنجان
  • پودر جوز هندی 1.4 قاشق چای خوری
  • نمک 1.8 قاشق چای خوری
  • کره 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  1. قسمتی از خمیر شیرینی پزی را برای نوارهای روی پای کنار بگذارید. بقیه خمیر را در ظرفی با ابعاد مناسب قرار دهید و کنار بگذارید.
  2. در کاسه‌ای بزرگ، هلوها، آبلیمو، پوست پرتقال و عصاره بادام را مخلوط کنید. شکر، نشاسته ذرت، پودر جوز هندی و نمک را هم به آن اضافه کنید. با آرامی هم بزنید تا همه چیز خوب مخلوط شود.
  3. مواد ترکیب شده را روی خمیر شیرینی پزی بریزید و تکه‌های کره را روی آن پخش کنید تا به طور مساوی روی تمام قسمت‌های خمیر باشد.
  4. “““html

  5. باقیمانده‌های خمیر را به شکل دایره‌هایی به ضخامت 1.8 سانتیمتر برش بزنید. سپس این دایره‌ها را به صورت نوارهای مستطیلی ببرید. این نوارها را به صورت معکوس روی مواد قرار دهید به طوری که به انتهای خمیر بچسبند.
  6. لبه‌های خمیر را آرام فشار دهید یا چین‌دار کنید. حالا لبه‌ها را با فویل به‌طور آزاد بپوشانید.
  7. این پای را به مدت 40 دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت بپزید. سپس فویل‌ها را بردارید و بگذارید 10 تا 15 دقیقه دیگر بپزد تا زمانی که خمیر طلایی شود و داخل آن حباب بزند. وقتی خنک شد، آن را در فریزر نگه‌دارید.
ارزش‌های غذایی
425 کالری، 17 گرم چربی (8 گرم چربی اشباع‌شده)، 18 میلی‌گرم کلسترول، 267 میلی‌گرم سدیم، 67 گرم کربوهیدرات، 36 گرم قند، 2 گرم فیبر، 3 گرم پروتئین.

گیلاس ترد خانگی

زمان آماده‌سازی: 15 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

  • کمپوت گیلاس 1 عدد یا گیلاس به مقدار لازم
  • آبلیمو 1 قاشق چای‌خوری
  • آرد همه‌منظوره 1 فنجان
  • شکر قهوه‌ای 1.4 فنجان
  • دارچین 3.4 قاشق چای‌خوری
  • فلفل فرنگی یا فلفل شیرین 1.4 قاشق چای‌خوری
  • کره سرد خرد شده 1.3 فنجان
  • گردو خرد شده ½ فنجان
  • بستنی وانیلی به مقدار لازم

دستور تهیه

  1. گیلاس‌ها و آبلیمو را در یک ظرف چرب نشده مخصوص مایکروویو مخلوط کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه کوچک، آرد، شکر قهوه‌ای، دارچین و فلفل شیرین را با هم مخلوط کنید. سپس کره را اضافه کنید. اشکالی ندارد اگر خمیر با کره‌ها کاملاً یکدست نشود.
  2. پس از اضافه کردن گردو، مخلوط را بدون در برای 3 تا 4 دقیقه در مایکروویو قرار دهید تا حباب بزند. می‌توانید این مخلوط را وقتی گرم است با بستنی میل کنید.

این دستور در مایکروویو 1100 وات آزمایش شده است.

ارزش‌های غذایی
567 کالری، 24 گرم چربی (10 گرم چربی اشباع‌شده)، 41 میلی‌گرم کلسترول، 187 میلی‌گرم سدیم، 81 گرم کربوهیدرات، 50 گرم قند، 3 گرم فیبر، 8 گرم پروتئین

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا