رسپی
دستور تهیه دسر خربزه مرحله به مرحله + خواص خربزه (مرحله به مرحله)

“`html
دسر خربزه | طرز تهیه دسر خربزه
دسر خربزه را میتوانید برای مهمانیهای خاص، مثل میهمانیهای افطاری، درست کنید. با ما همراه باشید.
آشنایی با طرز تهیه دسر خربزه
- خربزه از خانواده کدوییان است. وقتی خربزه کاملاً رسیده باشد، خیلی شیرین و آبدار میشود. این میوه دارای مقدار زیادی ویتامین A و C و فیبر است.
- خانواده خربزه شامل انواع گرمک و طالبی نیز میشود که این دو نوع معمولاً کم آبتر از خربزه هستند.
- خربزه میتواند به کاهش یا از بین رفتن کک و مک کمک کند. برای این کار، مقداری از گوشت خربزه را له کنید و روی محل کک و مک بزنید.
- ویتامین C موجود در خربزه به شادابی و طراوت پوست کمک میکند و میتواند پوست را روشنتر کند.
- خوردن خربزه برای پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی بسیار مؤثر است.
- میزان پتاسیم موجود در خربزه برای افرادی که مشکلات قلبی دارند مفید است و در پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی نقش مهمی دارد.
مواد لازم برای تهیه دسر خربزه
- خربزه متوسط: ۱ عدد
- شکر: ۱/۲ لیوان
- نشاسته: ۴ قاشق غذاخوری
- برگ نعنا: به میزان لازم
مراحل تهیه دسر خربزه
- ابتدا خربزه را پوست کنده و خرد میکنیم و داخل مخلوط کن میریزیم.
- سپس شکر، نعنا و نشاسته را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.
- مخلوط را در قابلمهای ریخته و با حرارت ملایم میپزیم تا کمی غلیظ شود.
- اجازه میدهیم تا مقداری خنک شود.
- سپس آن را داخل یخچال قرار میدهیم تا خوب سرد شود.
- بعد از سرد شدن، میتوانید آن را میل کنید.
لذت آشپزی با رضیم:
دستور تهیه یک دسر لبنانی به نام مهلبیه
طرز تهیه چند دسر فوقالعاده برای مهمانی و جشن تولد
دستور تهیه دسر کرم نسکافه خوشمزه و شیک
دسر گلابی: طرز تهیه دسر کاراملی گلابی با بستنی
گردآوری شده مجله رضیم
مریم امینی