رسپی

دستور تهیه دسر خربزه مرحله به مرحله + خواص خربزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دسر خربزه | طرز تهیه دسر خربزه

دسر خربزه را می‌توانید برای مهمانی‌های خاص، مثل میهمانی‌های افطاری، درست کنید. با ما همراه باشید.

آشنایی با طرز تهیه دسر خربزه

  • خربزه از خانواده کدوییان است. وقتی خربزه کاملاً رسیده باشد، خیلی شیرین و آبدار می‌شود. این میوه دارای مقدار زیادی ویتامین A و C و فیبر است.
  • خانواده خربزه شامل انواع گرمک و طالبی نیز می‌شود که این دو نوع معمولاً کم آب‌تر از خربزه هستند.
  • خربزه می‌تواند به کاهش یا از بین رفتن کک و مک کمک کند. برای این کار، مقداری از گوشت خربزه را له کنید و روی محل کک و مک بزنید.
  • ویتامین C موجود در خربزه به شادابی و طراوت پوست کمک می‌کند و می‌تواند پوست را روشن‌تر کند.
  • خوردن خربزه برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی بسیار مؤثر است.
  • میزان پتاسیم موجود در خربزه برای افرادی که مشکلات قلبی دارند مفید است و در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی نقش مهمی دارد.

مواد لازم برای تهیه دسر خربزه

  • خربزه متوسط: ۱ عدد
  • شکر: ۱/۲ لیوان
  • نشاسته: ۴ قاشق غذاخوری
  • برگ نعنا: به میزان لازم

مراحل تهیه دسر خربزه

  1. ابتدا خربزه را پوست کنده و خرد می‌کنیم و داخل مخلوط کن می‌ریزیم.
  2. سپس شکر، نعنا و نشاسته را اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم.
  3. مخلوط را در قابلمه‌ای ریخته و با حرارت ملایم می‌پزیم تا کمی غلیظ شود.
  4. اجازه می‌دهیم تا مقداری خنک شود.
  5. سپس آن را داخل یخچال قرار می‌دهیم تا خوب سرد شود.
  6. بعد از سرد شدن، می‌توانید آن را میل کنید.

لذت آشپزی با رضیم:

دستور تهیه یک دسر لبنانی به نام مهلبیه

طرز تهیه چند دسر فوق‌العاده برای مهمانی و جشن تولد

دستور تهیه دسر کرم نسکافه خوشمزه و شیک

دسر گلابی: طرز تهیه دسر کاراملی گلابی با بستنی

گردآوری شده مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا