رسپی
دستور تهیه دسر خوشمزه ی ترایفل اوریو + کرم مخصوص (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه ترایفل شکلاتی یخچالی
ترایفل اوریو : یک دسر شکلاتی متفاوت و خوشمزه است که مطمئناً از طعم آن لذت خواهید برد. با سه ماده اصلی میتوانید این دسر خوشمزه را درست کنید. فقط مراقب انگشتانتان باشید. با رضیم همراه باشید.
ترایفل اوریو شکلاتی خوشمزه و دلپذیر
- مواد لازم برای 30 عدد کوکی
- آرد 1.5 فنجان
- پودر کاکائوی سیاه نصف فنجان
- نمک 3/4 ق چ
- بکینگ پودر نصف ق چ
- جوش شیرین نصف ق چ
- شکر 3/4 فنجان
- روغن نارگیل نصف فنجان
- شیر 2 ق غ
- تخم مرغ 1 عدد بزرگ
- عصاره وانیل 2 ق چ
- مواد لازم برای کرم وانیلی میانی
- کره نرم همدمای اتاق نصف فنجان
- روغن نارگیل 3 ق غ
- پودر شکر 1.5 فنجان
- عصاره وانیل 2 ق چ
- نمک 1/4 ق چ
دستور تهیه ترایفل اوریو شکلاتی
- در یک کاسه متوسط، آرد، پودر کاکائو، نمک، بکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
- سری همزن را وصل کرده و شکر و روغن نارگیل را با سرعت متوسط بزنید تا کرمی و پوک شود. سپس شیر، تخممرغ و وانیل را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید.
- پس از اینکه مواد یکدست شدند، مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. سپس خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید، هر کدام را جداگانه کمی باز کرده و در پلاستیک بپیچید و 45 دقیقه در یخچال بگذارید تا سفت شود.
- فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
- یکی از خمیرها را برداشته و روی سطحی که کمی آردپاشی شده به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید. با یک کاتر گرد 2 سانتیمتری خمیر را قالب بزنید و با فاصله 1 سانتیمتری در سینی فر بچینید. سپس به مدت 15 دقیقه در فر بپزید و بعد از پخت، روی توری سرد کنید تا کاملاً خنک شوند.
دستور تهیه کرم وانیلی بین اوریوها:
- سری همزن را وصل کرده و کره و روغن نارگیل را بزنید تا یکدست شود.
- پودر شکر را اضافه کرده و به هم زدن با سرعت متوسط ادامه دهید. وقتی کاملاً یکدست شد، نمک و وانیل را هم اضافه کنید.
- سپس کرم را در یک قیف با ماسوره ساده بریزید یا با کاردک کرم را بین کوکیها که به دمای اتاق رسیدهاند بگذارید و هر دو کوکی را روی هم بچسبانید.
- بهتر است اوریوها را در ظرفی در بسته در یخچال نگهداری کنید، البته میتوانید تا 2 روز آنها را در دمای اتاق نیز نگهداری کنید و مشکلی نخواهد بود.
گردآوری شده مجله رضیم
مریم امینی