رسپی

دستور تهیه دسر روکر انار (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه دسر روکر انار

زمانی که می‌خواهید این دسر را درست کنید، کمتر از ۳۰ دقیقه زمان نیاز دارید، اما به خاطر آماده شدن ژله، ممکن است کمی بیشتر طول بکشد. روکر انار یک دسر خوشمزه و مقوی است که می‌توانید آن را در فصل زمستان تهیه کرده و در کنار خانواده میل کنید.

دیگر دسرهای خوشمزه‌ای که می‌توانید امتحان کنید شامل ترشک انار، چیز کیک انار، دسر انار دو رنگ لیوانی، مارمالاد آلبالو، پاناکوتا انبه، کنافه، کرامبل سیب و تارت میوه هستند.

مواد لازم :

انار: ۴ عدد
ژله انار: ۱ بسته
شیر: ۱ پیمانه
خامه: ۲۰۰ گرم
شکر: دو سوم پیمانه
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
پودر ژلاتین: ۴ قاشق چایخوری
گردو خرد شده: نصف پیمانه
نشاسته ذرت: ۳ قاشق چایخوری
بیسکویت پتی بور: ۱ بسته
پنیر ماسکارپونه: ۱۵۰ گرم
وانیل: نصف قاشق چایخوری

دستور تهیه روکر انار؛ دسر خوشمزه و معروف ایتالیایی

مراحل تهیه :

گام 1: ابتدا ژله انار را با یک لیوان آب مخلوط کنید.
گام 2: سپس آن را روی بخار کتری قرار دهید و هم بزنید تا کاملاً حل شود.
گام 3: ظرف ژله را کمی چرب کنید و پس از خنک شدن ژله انار، آن را داخل ظرف ریخته و در یخچال بگذارید تا نیم بند شود.
گام 4: پودر ژلاتین را نیز با آب سرد مخلوط کنید و روی بخار کتری بگذارید تا حل شود.

گام 5: در یک ظرف جداگانه شکر، زرده تخم مرغ و وانیل را بریزید و مخلوط کنید.
گام 6: سپس نشاسته ذرت را به آرامی اضافه کنید و خوب هم بزنید.
گام 7: شیر را بجوشانید و سپس به مخلوط شکر اضافه کنید و با همزن به خوبی هم بزنید.
گام 8: حالا ظرف مواد را روی بخار کتری قرار دهید تا غلیظ شود.
گام 9: وقتی مواد غلیظ شد، ژلاتین حل شده را اضافه کنید و مخلوط کنید.
گام 10: انارهای دان شده را روی ژله انار بریزید و به آرامی مخلوط کنید.

روکر انار (دسر یلدایی)

گام 11: خامه و پنیر ماسکارپونه را در یک ظرف دیگر مخلوط کنید.
گام 12: سپس مخلوط شکر را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
گام 13: بعد گردو خرد شده و بیسکویت پودر شده را نیز اضافه کنید و خوب هم بزنید.
گام 14: مخلوط خامه را روی ژله انار بریزید و ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا آماده شود.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا