رسپی

دستور تهیه دسر ساندی شکلات خوش طعم (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

دستور تهیه دسر ساندی شکلات خوشمزه

ساندی شکلات، یک دسر خوشمزه و محبوب است که می‌توانید به راحتی و سریع در خانه درست کنید. این دسر به خصوص بین کودکان بسیار طرفدار دارد و می‌توانید با میوه‌های خرد شده یا بیسکویت‌هایی مثل گیلاس و موز آن را تزئین کنید. همچنین، می‌توانید از ترافل‌های رنگی برای تزیین استفاده نمایید.

از دیگر دسرهای خوشمزه و پرطرفدار می‌توان به موس شکلات وگان، مشکوفی، ترافل خرما، مافین موزی، کروسان شکلاتی، دسر کاسترد شکلاتی، و سوفله شکلات اشاره کرد.

دستور تهیه پودینگ ساندی شکلاتی

مواد لازم :

شیر پرچرب: دو و نیم پیمانه
شکر: دو سوم پیمانه
شکلات تخته‌ای خرد شده: ۴۰ گرم
پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری

دستور تهیه دسر ساندی شکلات خوش طعم

مراحل پخت :

گام 1: ابتدا شکر، پودر کاکائو، نشاسته ذرت و نمک را در یک قابلمه بریزید و خوب مخلوط کنید.
گام 2: سپس نصف شیر را به مخلوط اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.

گام 3: حالا باقی مانده شیر را هم به مخلوط اضافه کنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند.
گام 4: قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید.

گام 5: حدود ۱۰ دقیقه مواد را هم بزنید تا غلیظ شده و به جوش بیاید.

دستور تهیه دسر ساندی شکلات

گام 6: سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
گام 7: شکلات خرد شده و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید.
گام 8: مایه آماده شده را در ظرف‌های مورد نظرتان بریزید.
گام 9: روی ظرف‌ها را با سلفون بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا خنک و آماده شود.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا