رسپی

دستور تهیه دسر ساگو (ملایی) خوشمزه و مقوی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه دسر ساگو (ملایی) خوشمزه و مقوی

دسر ساگو یا دسر ملایی یکی از دسرهای ساده و محبوب ایرانی است که از ساگو یا مروارید تاپیوکا درست می‌شود. این گیاه بیشتر در کشورهای گرمسیری مثل اندونزی و مالزی رشد می‌کند.

ساگو نوعی نشاسته است که از مغز نخل‌های گرمسیری به دست می‌آید و این نخل‌ها خیلی سریع رشد می‌کنند. ساگو بدون گلوتن است و برای کسانی که سلیاک دارند گزینه خوبی به حساب می‌آید.
این ماده غذایی منابع خوبی از کربوهیدرات‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها دارد. این دسر ساده و خوشمزه را می‌توان به راحتی برای هر نفر درست کرد.

مواد لازم برای ۴ نفر

شیر ۱ لیتر
پودر کارامل ۱ بسته
نشاسته نخل (ساگو) ½ پیمانه
شیر عسلی یا شکر ¾ قوطی یا ۵ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
گلاب ½ پیمانه
زعفران به مقدار لازم
پودر هل نوک قاشق چایخوری

دستور تهیه دسر ساگو

مرحله اول

برای درست کردن دسر ساگو، یک کاسه مناسب انتخاب می‌کنیم و ساگو را در آن می‌ریزیم. سپس مقداری آب ولرم به آن اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم ۱ تا ۲ ساعت در آب بماند تا خیس بخورد.

عکس دسر ساگو

مرحله دوم

سپس زعفران و پودر هل را به ساگو اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم. بعد یک قابلمه مناسب برمی‌داریم و شیر و پودر کارامل را به آن اضافه می‌کنیم. بعد از هم زدن، مخلوط ساگو را هم به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و به‌طور مداوم به مدت ۳۰ دقیقه هم می‌زنیم تا غلیظ شود. وقتی که ساگو غلیظ شد، گلاب و شیر عسلی یا شکر را به آن اضافه می‌کنیم.

دستور تهیه دسر ساگو (ملایی) خوشمزه و مقوی (مرحله به مرحله)

مرحله چهارم

حالا کمی از دسر را هم می‌زنیم و از روی حرارت برمی‌داریم. سپس خامه صبحانه را اضافه کرده و مدام هم می‌زنیم تا خامه در دسر حل شود. بعد دسر ساگو را در مخلوط‌کن یا غذاساز می‌ریزیم.

مراحل درست کردن دسر ساگو

مرحله پنجم

در نهایت دسر را میکس می‌کنیم تا کاملاً صاف و یکدست شود. وقتی دسر آماده شد، آن را در ظرف مد نظر ریخته و در یخچال قرار می‌دهیم تا خنک شود. در آخر دسر را با پودر پسته تزئین کرده و سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا