دستور تهیه دسر عربی خوشمزه و راحت (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه دسر عربی
آیا شما هم تاکنون دسر عربی را چشیدهاید؟ این دسر شباهت زیادی به فرنی دارد و بسیار مغذی و خوشمزه است. اگر به درست کردن دسرهای جدید علاقه دارید، حتماً این دسر را امتحان کنید.
یکی از نکاتی که بسیاری از افراد در تهیه غذاها و دسرها به آن توجه میکنند، سادگی آنهاست. دسر عربی بسیار آسان درست میشود و شما به راحتی میتوانید آن را در خانه تهیه کنید. برخلاف برخی دسرها که نیاز به زمان و وسایل زیاد دارند، این دسر به سرعت آماده میشود.
پس این مطلب را از دست ندهید و تا انتها همراه ما باشید.
چطور دسر عربی درست کنیم ؟
مواد لازم جهت تهیه دسر عربی:
- یک بسته کرم کارامل
- 2 لیوان شیر
- یک بسته بیسکویت پتی بور
- خامه صبحانه یک بسته
- نسکافه یک قاشق غذاخوری
دستور تهیه دسر عربی
مراحل تهیه دسر عربی:
دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را در 1/4 پیمانه آب سرد بریزید و بگذارید تا حالت اسفنجی به خود بگیرد. سپس آن را روی بخار کتری قرار دهید تا کم کم آب شود. حالا کرم کارامل را طبق دستور روی بسته با دو لیوان شیر سرد مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا کرم کارامل در شیر حل شود.
در این مرحله از دستور تهیه دسر عربی، کرم کارامل داغ را به مخلوطکن بریزید. پودر نسکافه، خامه و بیسکویت را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس ژلاتین را اضافه کرده و دوباره خوب هم بزنید.
مواد به دست آمده را داخل قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد. اگر دسر را شیرینتر دوست دارید، میتوانید چند قاشق شکر هم اضافه کنید. سپس آن را در ظرف موردنظر برگردانید و تزئین کنید. نوش جان!