رسپی

دستور تهیه دسر مالتیزر ساده و خوشمزه با بیسکویت پتی بور و پودر کاکائو (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه دسر مالتیزر لذیذ

دسر مالتیزر یکی از دسرهای خوشمزه و راحت است که تهیه آن آسان می‌باشد. این دسر یکی از انواع کیک‌های یخچالی لذیذ و پرطرفدار است.
زمانی که صحبت از پذیرایی و خوش‌سلیقگی در میانسالی باشد، دسرها اهمیت ویژه‌ای پیدا می‌کنند. خوشبختانه، تنوع دسرها به شما این امکان را می‌دهد که انتخاب‌های زیادی داشته باشید. به شما پیشنهاد می‌ کنیم که این دسر خوشمزه را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

دسرهایی مانند ژله، بستنی، شکلات و کیک، همگی جزو خانواده‌ی دسرها هستند. این خوراکی‌های خوشمزه و متنوع معمولاً محبوبیت بالایی دارند و همیشه در لیست انتخاب‌ها قرار دارند. برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها، دسرها به عنوان پیش‌غذاهای عالی محسوب می‌شوند. به ویژه می‌توان از آن‌ها به عنوان تشویق برای کودکانی که غذای کمتری می‌خورند استفاده کرد. همچنین تزیین دسرها هم می‌تواند ایده‌های جذابی به همراه داشته باشد. دسر مالتیزر یکی از دسرهای خوشمزه و یخچالی است که تهیه آن بسیار آسان و خوش‌طعم است. این دسر شکلاتی به خاطر ترکیبات خاصش طعمی بی‌نظیر و ارزش غذایی بالایی دارد.

مواد لازم برای لایه کیکی دسر مالتیزر

  • بیسکویت پتی بور یا کیک شکلاتی ۳۰۰ گرم
  • شیر عسلی یا شیر: ۴ قاشق غذاخوری
  • کره ذوب شده یک فنجان
  • پودر کاکائو یا شکلات رنده شده

دستور تهیه لایه کیکی دسر مالتیزر

اگر می‌خواهید از کیک شکلاتی استفاده کنید، آن را به خوبی نرم کنید و اگر از بیسکویت پتی بور استفاده می‌کنید، بیسکویت‌ها را در یک نایلون بریزید و خرد کنید.
برای مهمانی‌های رسمی‌تر، پیشنهاد می‌شود از کیک شکلاتی استفاده کنید تا دسر شما شیک‌تر به نظر بیاید. اگر سرعت کار برای شما مهم است، بیسکویت گزینه مناسبی است.
بیسکویت یا کیک خردشده را در یک ظرف بریزید. سپس شیر یا شیر عسلی، پودر کاکائو و کره ذوب‌شده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. حالا به توضیح لایه دوم می‌پردازیم.

دسر مالتیزر با پودر کاکائو

مواد لازم برای لایه خامه‌ای

  • شیر عسلی نصف قوطی
  • پودر خامه ۲ عدد
  • شیر سرد ۳/۴ فنجان
  • پنیر خامه‌ای ۵ قاشق غذاخوری
  • پودر کرم کارامل ۲ عدد
  • خامه صبحانه ۱۵۰ گرم

دستور تهیه لایه خامه‌ای دسر مالتیزر

همه مواد لایه خامه‌ای را در میکسر ریخته و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه میکس کنید تا مخلوط غلیظ شود. سپس در یک ظرف، یک لایه از مواد کیکی بریزید و پس از آن یک لایه از مواد خامه‌ای به همین ترتیب تا ۳ لایه تکرار کنید تا به ارتفاع دلخواه برسید.
روی آخرین لایه خامه‌ای، پودر کاکائو، شکلات رنده شده یا شکلات مایع بریزید و با شکلات مالتیزر تزئین کنید. دسر را ظرف یک ساعت در یخچال بگذارید تا مواد کاملاً سرد شود. دسر شما آماده است و می‌توانید تا چند روز آن را در یخچال نگه‌ دارید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا