رسپی

دستور تهیه دسر مخملی توت فرنگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه دسر مخملی توت فرنگی

دسر مخملی توت فرنگی یکی از دسرهای خوشمزه و زیباست که با ترکیب ژله توت فرنگی، شیر، خامه، شیر عسلی و پنیر خامه‌ای درست می‌شود. در اینجا دستور ساده‌ای برای تهیه آن ارائه می‌دهیم:

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
ژله توت فرنگی 1 بسته
آب جوش 1 لیوان
شیر 1 لیوان
خامه 1/2 لیوان
شیر عسلی 1/4 لیوان
پنیر خامه‌ای 200 گرم
توت فرنگی برای تزیین

مراحل تهیه دسر مخملی توت فرنگی:

ابتدا ژله توت فرنگی را با 1 لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود.

سپس مخلوط ژله را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.

در یک کاسه، شیر، خامه و شیر عسلی را با هم ترکیب کنید و با همزن بزنید تا یکدست شوند.

پنیر خامه‌ای را به مخلوط شیر اضافه کنید و هم بزنید تا صاف شود.

سپس مخلوط ژله سفت شده را به مخلوط شیر و پنیر اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا ترکیب شوند.

ماده دسر را در ظرف دلخواه بریزید و به مدت 4 تا 6 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود.

قبل از سرو، دسر را با توت فرنگی تازه تزئین کنید.

نکات تکمیلی:

اگر دوست دارید طعم توت فرنگی قوی‌تر باشد، می‌توانید از 2 بسته ژله توت فرنگی استفاده کنید.

همچنین می‌توانید از انواع دیگر ژله میوه‌ای برای تهیه این دسر بهره ببرید.

برای تزئین دسر می‌توانید از میوه‌های دیگر مثل بلوبری، تمشک یا گیلاس هم استفاده کنید.

دستور تهیه دسر مخملی توت فرنگی (مرحله به مرحله)

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا