دستور تهیه دسر ویا در منزل (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه دسر ویا در منزل
دسر ویا یکی از دسرهای خوشمزه و مشهور است که میتوان به روشهای مختلفی تهیه کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه دسر ویا با ما همراه باشید.
دسرها معمولا بعد از غذاهای اصلی سرو میشوند و بیشتر آنها شیرین هستند. دسرها شامل انواعی مانند کیک، کلوچه، میوه، ژله، بستنی، فالوده، پودینگ، ماست، بیسکویت، شیرینی، پای و آبنبات هستند. تنوع دسرها در کشورهای مختلف بسیار زیاد است. بسیاری از مردم به این باورند که خوردن دسر بعد از غذا به هضم آن کمک میکند.
بسیاری از افراد خوشحالند که بعد از وعده غذایی یک تکه کیک، کرم کارامل، ژله، پودینگ، بستنی، کرم کاکائو یا یک لیوان معجون میل کنند. اما باید به این نکته توجه کرد که خوردن دسرهای پرکالری و چرب ممکن است به جای کمک به هضم غذا، منجر به افزایش وزن شود.
دستور تهیه دسر ویا خوشمزه و مجلسی
مواد لازم برای دسر ویا
خامه فرم گرفته ۲۰۰ گرم
شیر ۱.۵ لیوان
شکلات نوتلا ۲۰۰ گرم
کرمفیل وانیل ۱۵۰ گرم
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
دستور تهیه دسر ویا
شیر، پودر کاکائو و نوتلا را روی حرارت قرار دهید تا شکلات حل شود، اما اجازه ندهید بجوشد. سپس کرمفیل و خامه فرم گرفته را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.
پودر ژلاتین را با یک فنجان آب روی بخار کتری حل کنید تا کاملا شفاف شود، سپس آن را به مخلوط اضافه کنید. حالا شعله را خاموش کنید.
نصف از مواد را کف قالب بریزید و در فریزر قرار دهید تا ببندد. سپس کمی کرمفیل وانیلی روی آن بریزید و بقیه مواد را رویش بریزید تا قالب پر شود.
سپس قالب را به مدت چهار ساعت در یخچال بگذارید. بعد از این زمان، دسر به راحتی از قالب جدا میشود. استفاده از قالب سیلیکونی بهتر است.