رسپی

دستور تهیه دسر پارفه انار شیک و ساده برای مهمانی هایتان (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه پارفه انار دسر خوشمزه و ایده آل

پارفه انار یکی از دسرهای خوشمزه و مناسب فصل پاییز و زمستان است. با رسیدن فصل انار، این دسر هم درست می‌شود و گزینه‌ای عالی برای شب یلدا به حساب می‌آید. پارفه انار یکی از دسرهای بین‌المللی و خوش مزه است و به دو شکل تهیه می‌شود؛ یکی مدل فرانسوی که با تخم‌مرغ و خامه درست می‌شود و دیگری مدل آمریکایی که ترکیبی از ماست و لایه‌های مختلف است. این دسر معمولاً به صورت تک‌نفره و در لیوان‌های شفاف و کوتاه سرو می‌شود تا لایه‌ها دیده شوند و بیشتر با دانه‌های انار تزئین می‌شود. این دسر به قدری ساده و سریع آماده می‌شود که حتی اگر مهمان بیاید، می‌توانید آن را به راحتی درست کنید و مواد اولیه برای تهیه‌اش هم در دسترس است.

ارزش غذایی دسر پارفه انار

  • انرژی 143 کیلوکالری
  • کربوهیدرات 28 گرم
  • پروتئین 3.3 گرم
  • چربی کل 2.3 گرم
  • کلسترول میلی‌گرم

مواد لازم برای تهیه دسر پارفه انار

  • شکر 0.33 لیوان
  • شیر 2 لیوان
  • نشاسته ذرت 0.25 لیوان
  • پودر ژله با طعم انار 1 بسته
  • عصاره وانیل 0.5 قاشق چای‌خوری
  • دانه انار 1 لیوان

پارفه معمولاً از لایه‌های کاسترد و میوه یا بیسکویت تشکیل می‌شود. در نوع اصلی این دسر، لایه‌ها چندبار تکرار می‌شوند، ولی در این دستور یک نسخه ساده‌تر یا مینی‌پارفه داریم که فقط دو لایه دارد. این دسر برای شب یلدا با نشاسته ذرت درست می‌شود و شامل یک لایه پودینگ و یک لایه ژلاتینی است.
اگر می‌خواهید لایه‌ها به صورت مورب باشند، کافی است لیوان‌ها را به صورت کج در قالب مافین بچینید و در یخچال قرار دهید تا پودینگ و ژلاتین فرم بگیرند.

دستور تهیه پارفه انار

شکر و وانیل را به همراه ۱.۵ لیوان شیر در یک ظرف ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. مخلوط را هم بزنید تا شکر حل شود. شیر را حدود ۵ تا ۷ دقیقه گرم کنید تا حباب‌های ریز دور آن تشکیل شود.
در این حین، نشاسته را در بقیه شیر سرد حل کرده و به مخلوط شیر اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا بعد از حدود ۲ دقیقه، شیر غلیظ شود و پودینگ آماده شود. حالا آن را بین ۸ لیوان یا سایر ظرف‌ها تقسیم کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
سپس ژله انار را طبق دستور روی بسته آماده کنید.
ظرف‌های پودینگ را از یخچال خارج کرده و روی هرکدام دو قاشق چای‌خوری دانه انار بریزید. سپس روی دانه‌ها را با ژله بپوشانید و دوباره برای ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله کاملاً ببندد.
اگر دوست دارید، می‌توانید روی دسر را با خامه فرم‌گرفته و دانه انار تزئین کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا