رسپی

دستور تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی یک دسر شیک و مجلسی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه پاناکوتای خوشمزه و پرطرفدار با زعفران

پاناکوتا یک دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین درست می‌شود. این دسر معمولاً با طعم‌های مختلفی مثل قهوه، وانیل و دیگر افزودنی‌ها آماده می‌شود. بیایید با هم دستور تهیه آن را ببینیم.

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

مواد لازم برای تهیه دسر پاناکوتا

  • شیر: ۳ پیمانه
  • شکر: ۱ پیمانه
  • خامه: یک بسته
  • پودر ژلاتین: ۳ قاشق سوپ‌خوری
  • وانیل: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران: به مقدار لازم

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

۱- پودر ژلاتین را با آب سرد حل کرده و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری قرار دهید تا خودش را به خوبی حل کند و مایع شفافی به وجود بیاید. (می‌توانید آن را روی بخار کتری بگذارید.)

۲- شیر، زعفران و شکر را در یک قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد. اگر رنگ زعفران به خوبی در نیامده، مقداری زعفران بیشتر اضافه کنید تا به رنگ دلخواه برسید.

۳- وقتی مواد به جوش آمد، گلاب و وانیل را اضافه کنید. به یاد داشته باشید که اگر گلاب را از ابتدا بریزید، عطر آن از بین می‌رود و ممکن است طعم تلخی به مواد بدهد. حالا ژلاتین حل شده را که به دمای اتاق رسیده به مخلوط اضافه کنید و بگذارید تا خنک شود.

۴- نوبت به آماده‌سازی خامه می‌رسد. کمی از خامه را بزنید تا نرم شود، اما نیازی نیست که خیلی فرم بگیرد.

۵- زمانی که دمای خامه و دسر یکسان شد، خامه را به مخلوط اضافه کنید. بهتر است کمی از مخلوط دسر را به خامه اضافه کنید تا رقیق شود و سپس باقی مواد را اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگر دما یکی نباشد، خامه خراب می‌شود!

۶- مخلوط آماده شده را در قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا ببندد.

خواص گلاب برای پوست

یکی از مهم‌ترین کاربردهای گلاب، مراقبت از پوست است. گلاب برای انواع پوست‌ها، به ویژه پوست‌های خشک و حساس، مناسب است. یکی از کاربردهای گلاب پاک کردن پوست است و می‌توانید به جای استفاده از محصولات شیمیایی پاک‌کننده، از آن بهره ببرید.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه یک دسر لبنانی به نام مهلبیه

طرز تهیه دسر مگنولیا، دسر مقوی و خوشمزه

طرز تهیه دسر پان اسپانیا، شیک و مجلسی

جمع‌آوری شده از مجله رضیم

مریم امینی

دستور تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی یک دسر شیک و مجلسی (مرحله به مرحله)

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا