رسپی

دستور تهیه دسر ژاپنی موچی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

چند سالی است که سریال‌ها و فیلم‌های آسیای شرقی بسیار محبوب شده‌اند. در نتیجه این شهرت و محبوبیت، بخش‌های مختلفی از فرهنگ مردمان این کشورها از جمله ژاپن هم مورد توجه جهان قرار گرفته است. خیلی‌ها شیفته غذاها و دسرهای ژاپنی‌اند و خیلی‌ها هم با معروف‌ترین‌های آنها مانند دسر جذاب موچی آشنا شده‌اند. در این مقاله می‌خواهیم دستور تهیه موچی را به شما یاد بدهیم.

دسر ژاپنی موچی چیست؟

موچی کیکی است کوچک و خوشمزه از برنج که سطحی نرم دارد و درون آن پُر از خمیری از لوبیا قرمز است. کسانی که عاشق شیرینی هستند، طعم موچی را دوست خواهند داشت.

شما با چند ماده ساده می‌توانید موچی ژاپنی را به راحتی در خانه درست کنید. برای تهیه این مواد می‌توانید از یک سوپرمارکت اینترنتی مثل اسنپ مارکت کمک بگیرید. آنها سفارشات شما را در کمتر از ۳۰ دقیقه به دستتان می‌رسانند.

مواد لازم برای درست کردن موچی چیست؟

برای تهیه موچی نیاز به مواد زیر دارید:

  • خمیر لوبیا قرمز؛
  • آرد برنج چسبناک: یک پیمانه؛
  • پودر چای سبز (اختیاری)؛
  • آب: سه‌چهارم پیمانه؛
  • شکر: یک و یک‌دوم پیمانه؛
  • نشاسته ذرت: به مقدار لازم.

خمیر لوبیا قرمز باعث می‌شود که موچی‌ها خوب شکل بگیرند و طعمی شیرین و خوشمزه داشته باشند. آرد برنج چسبناک هم لطافت و بافت خوبی به موچی می‌دهد. پودر چای سبز نیز هم به طعم و هم به زیبایی رنگ موچی کمک می‌کند، اما استفاده از آن الزامی نیست.

اگر از پودر چای سبز استفاده نکنید، هیچ مشکلی ندارد. آب به نرم‌تر شدن خمیر کمک می‌کند و کار با آن را ساده‌تر می‌سازد. شما راحت‌تر می‌توانید آن را به شکل دلخواه درآورید.

شیرینی‌ها با شکر خوشمزه‌تر می‌شوند، پس وجود شکر در موچی هم طعم آن را بهتر می‌کند. نشاسته ذرت هم باعث می‌شود خمیر به دست یا سطوح دیگر نچسبد.

نکته مهم

در تهیه موچی، خمیر لوبیا قرمز حتماً باید پخته شود. بعد از پختن، لوبیاها را له کرده و با مقداری شیرینی مخلوط کنید. برخی دوست دارند که لوبیا را بدون شیرین‌کننده استفاده کنند. این کاملاً سلیقه‌ای است.

خمیر لوبیا به نام انکو هم شناخته می‌شود. در ژاپن از این خمیر برای یکدست و لطیف شدن کیک‌ها و دسرها استفاده می‌شود و معمولاً در یخچال نگهداری می‌شود.

دستور تهیه موچی چیست؟

تهیه موچی کار سختی نیست. کافیست مراحل زیر را دنبال کنید:

  • خمیر لوبیای قرمز را در فریزر بگذارید. آن را در پلاستیک بپیچید تا سفت شود. وقتی آماده شد، آن را به شکل توپ‌های کوچک درآورید.
  • آرد برنج و پودر چای سبز را مخلوط کنید و در مایکروویو بگذارید. سپس آب و شکر را اضافه کنید. روی ظرف را بپوشانید و بگذارید این مخلوط به مدت ۳ دقیقه و ۳۰ ثانیه در مایکروویو بپزد. بعد خوب هم بزنید و ۱۵ تا ۳۰ ثانیه دیگر هم در مایکروویو بپزید.
  • روی سطح کار کمی نشاسته ذرت بپاشید و خمیر را به شکل توپک درآورید. در داخل هر توپک، از خمیر لوبیا قرمز آماده‌شده بگذارید.
  • کمی نشاسته ذرت روی توپک‌ها بپاشید و دسر خوشمزه‌تان را سرو کنید.

مرور گام‌به‌گام تهیه موچی

حال که درباره آماده‌سازی موچی صحبت کردیم، اجازه دهید مراحل را دقیق‌تر توضیح دهیم تا بیشتر با روند تهیه این دسر آشنا شوید.

۱. مواد لازم را آماده کنید.

۲. خمیر لوبیا را در فویل بپیچید و به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید تا سفت شود.

“““html
دستور تهیه دسر خوشمزه ژاپنی موچی

دستور تهیه دسر ژاپنی موچی (مرحله به مرحله)

۳. آرد برنج و چای سبز را در یک ظرف که مناسب مایکروویو است، با هم مخلوط کنید.

۴. آب و شکر را به مخلوط اضافه کنید تا یک مایع یکنواخت به دست بیاد که شبیه تصویر زیر است.

دستور تهیه دسر خوشمزه ژاپنی موچی

۵. روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و به مدت زمان مشخصی که در دستور نوشته شده، در مایکروویو قرار دهید.

۶. در این زمان، خمیر لوبیا قرمز را از فریزر بیرون بگذارید و آن را به ۸ گلوله کوچک تقسیم کنید و کنار بگذارید.

۷. حالا مواد داخل مایکروویو را بیرون بیاورید، هم بزنید و دوباره به مدت ۱۵ تا ۳۰ ثانیه با در پوشیده در مایکروویو بگذارید.

دستور تهیه دسر خوشمزه ژاپنی موچی

۸. مقدار کمی نشاسته ذرت را روی سطح کار بپاشید و ۲ قاشق غذاخوری از مخلوط آرد برنج را با وردنه روی سطح صاف کنید سپس توپک‌های خمیر لوبیا را روی هر کدام بگذارید.

۹. بعد از گذاشتن توپک لوبیا در هر تکه از خمیر، سعی کنید خمیر را طوری ببندید که لوبیا دیده نشود و شکل گردی به خودش بگیرد.

دستور تهیه دسر خوشمزه ژاپنی موچی

۱۰. کمی نشاسته ذرت روی هر تکه از دسرها بپاشید و آنها را در کاغذهای مخصوص شیرینی قرار دهید تا راحت‌تر سرو و خورده شوند. به یاد داشته باشید که موچی‌ها چربی ندارند و هر کدام حدود ۱۸۳ کالری و ۴۳ گرم کربوهیدرات دارند. همچنین هر دسر حاوی ۳ گرم پروتئین است.

دستور تهیه دسر خوشمزه ژاپنی موچی

مروری بر زمان آماده‌سازی موچی

برای تهیه موچی به حدود ۶۰ دقیقه زمان نیاز دارید. درست کردن این دسر خوشمزه بسیار ساده‌تر و سریع‌تر از چیزی است که فکر می‌کنید و مواد لازم آن هم کم هستند.

چطور باید موچی را سِرو کنید؟

دستور تهیه دسر خوشمزه ژاپنی موچی

شما می‌توانید بلافاصله بعد از درست کردن موچی، آن را بخورید. بهتر است این دسر خوشمزه تازه باشد. قبل از بلعیدن هر قطعه از موچی، باید آن را به‌خوبی بجوید چون خیلی چسبناک است و ممکن است کمی اذیت‌تان کند.

برای نگهداری موچی، باید آن را در فریزر بگذارید. از قرار دادن دسر در یخچال خودداری کنید زیرا باعث می‌شود خشک و مانده شود. برای اینکه شیرینی‌های موچی شما تازه بمانند، بهتر است که هر کدام را درون پلاستیک بپیچید و بعد در ظرف قرار دهید.

در آخر

همان‌طور که دیدید، دستور تهیه موچی ژاپنی سخت نیست. این روزها که می‌توانید هر نوع دستور غذایی را به راحتی پیدا کنید، بهتر است که تنوع غذایی خود را کمی افزایش دهید.

به جستجوی غذاهای معروف و دسرهای محبوب دنیا بپردازید و ببینید ملت‌های مختلف از چه مواد و روش‌هایی استفاده می‌کنند. موچی نیز یکی از دسرهایی است که شاید شما را هم به خود جذب کند.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا