دستور تهیه دسر کاتمر خوشمزه و محبوب در خانه (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه دسر کاتمر خوشمزه و محبوب در خانه
کاتمر یک دسر خوشمزه و پیش غذای خاص است که میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید. در اینجا با دستور تهیه دسر کاتمر آشنا میشوید. این دسر ترکیبی از خامه، پودر پسته و … است. تهیه انواع دسرها با ما بسیار آسان است. میتوانید در لینک دستور تهیه دسر فنجانی و بنیه سیب را نیز ببینید. این دسرها برای مهمانیها بسیار مناسب هستند.
مواد اولیه:
خمیر باقلوا: ۱ بسته
پودر گردو و پودر پسته: به مقدار لازم
شکر: برای هر لایه خمیر یک قاشق غذاخوری
خامه شکلاتی: به مقدار لازم
سرشیر: به مقدار لازم
کره: به مقدار لازم
دستور تهیه کاتمر، دسر خوشمزه ترکیهای
این دسر یک نوع دسر ترکیهای است که طعمی عالی دارد. برای شروع، کره را روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. بهتر است از روش بن ماری برای ذوب کردن کره استفاده کنید. وقتی کره به خوبی ذوب شد، یک ورق از خمیر باقلوا را روی یک سطح صاف باز کنید.
با یک فرچه مقدار کمی از کره ذوب شده را روی خمیر بزنید تا تمام سطح خمیر کمی چرب شود. در این مرحله میتوانید مقداری پودر پسته روی خمیر بریزید. خوب تمام سطح خمیر را با پسته بپوشانید. حالا یک قاشق شکر را روی خمیر بریزید.
خمیر را به شکل عمودی برش دهید. قاشق غذاخوری از سرشیر را برداشته و روی یک قسمت از خمیر قرار دهید و در کنار آن مقداری خامه شکلاتی بریزید. سپس خمیر را به شکل مثلثی بپیچید. به همین ترتیب بقیه مواد را نیز بپیچید و کنار بگذارید.
حالا یک تابه را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن درون آن بریزید. وقتی تابه داغ شد، روی کاتمر را کمی با کره رومال کنید. بعد از سرخ شدن کاتمرها، دسر را از تابه بیرون آورده و روی یک دستمال قرار دهید تا اضافی روغن آن گرفته شود.
میتوانید مقداری پودر پسته و پودر قند روی دسرها بپاشید تا هم زیباتر و هم خوشمزهتر شوند. همچنین میتوانید این دسر را با مقداری خامه شکلاتی سرو کنید. این دسر طعمی فوقالعاده دارد و بسیار محبوب است.
این دسر در کنار چای زعفرانی و قهوه طعمی بینظیر خواهد داشت، بنابراین حتماً این ترکیب را امتحان کنید. این دسر خوشمزه در کشورهای مختلف طرفداران زیادی دارد.
منبع : آرگا