دستور تهیه دسر کارامل با سس شکلاتی خوشمزه و آسان (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه دسر کارامل با شکلات
معمولا اکثر افراد با درست کردن دسر و ژله مشکل دارند و ممکن است نتوانند به راحتی آنها را از قالب خارج کنند. اما دسر کارامل با سس شکلاتی علاوه بر اینکه بیدردسر و راحت تهیه میشود، به راحتی هم از قالب خارج میشود.
این نوع دسر بسیار شیک و خوشمزه است و برای مجالس و مهمانیها فوقالعاده به نظر میرسد.
دستور تهیه دسر کارامل با سس شکلات
مواد لازم برای تهیه دسر کارامل با سس شکلاتی:
- شیر ۳ لیوان
- شکر سه چهارم لیوان
- خامه صبحانه ۱ پاکت
- وانیل نصف قاشق چای خوری
- پودر ژلاتین ۳ قاشق غذا خوری
- سس شکلاتی
- اسانس کارامل چند قطره
دسر کارامل با شکلات
مراحل تهیه دسر کارامل با سس شکلاتی:
ابتدا شکر را با یک چهارم لیوان آب روی حرارت قرار دهید و با قاشق چوبی هم بزنید تا شکر در آب حل شود. بعد از مدتی، شکر شروع به تغییر رنگ میکند و رنگ قهوهای میگیرد. مراقب باشید که نسوزد.
حالا یک پاکت خامه را کمی گرم کنید تا به دمای محیط برسد و سرد نباشد. وقتی شکر کاراملی شد، خامه را به آن اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا یک مایه غلیظ کاراملی درست شود.
سپس شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند. اگر چند تکه سفت کارامل در مواد باقی ماند، میتوانید آن را کمی روی حرارت نگه دارید تا آب شود و یکدست شود و بعد از روی حرارت بردارید.
در این مرحله از تهیه دسر کارامل با سس شکلات، وانیل و چند قطره اسانس کارامل را نیز اضافه کنید. نصف پاکت خامه را هم به این ترکیب بیفزایید و خوب مخلوط کنید. حالا پودر ژلاتین را روی نصف فنجان آب بپاشید.
وقتی پودر ژلاتین نرم شد، آن را به روش بنماری ذوب کنید و به مایه دسر اضافه کنید. خوب مخلوط کنید و مواد را داخل قالب دلخواه بریزید. سپس حداقل سه ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از این زمان، دسر را در ظرف دلخواه برگردانید و با سس شکلات و پودر پسته تزیین کنید. نوش جان.