رسپی

دستور تهیه دسر کدو حلوایی شکری مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه دسر کدو حلوایی شکری

شما حتما میوه های استوایی شکری را امتحان کرده اید. اینجا یک نمونه ایرانی با کدو حلوایی برای شما داریم. با رضیم همراه باشید.

دستور تهیه میوه شکری با کدو حلوایی

مواد لازم برای تهیه میوه شکری

  • کدو حلوایی تکه شده ۲ پیمانه
  • شکر ۱.۵ پیمانه

دستور تهیه میوه شکری با کدو حلوایی

  1. ابتدا یک پیمانه شکر را روی کدو حلوایی‌های پوست‌کنده و تکه‌کرده بریزید.
  2. این ترکیب را برای یک شب در یخچال بگذارید. حدود دوازده ساعت باید بگذرد تا کدوها خوب آب بیندازند.
  3. بعد از آن، ترکیب را روی اجاق گاز بگذارید و باقی‌مانده شکر را اضافه کنید. وقتی جوش آمد، با حرارت کم برای پنج دقیقه بجوشانید (زیاد نجوشانید چون کدوها له می‌شوند). سپس اجاق را خاموش کرده و بگذارید دو ساعت به حال خود بماند.
  4. این کار را چهار بار تکرار کنید یعنی بجوشانید و بعد خاموش کنید تا شکر و آب به خورد کدوها بروند.
  5. سپس مواد را داخل الک ریخته و بگذارید دو یا سه ساعت بماند تا هر گونه شربتی که دارد بچکد. عجله نکنید…
  6. حالا میوه‌ها را در سینی بچینید و بگذارید خوب خشک شوند. من آن‌ها را زیر رادیاتور گذاشتم و دو روز طول کشید تا خشک شوند.

لذت آشپزی با رضیم :

دستور تهیه کتلت پرخاصیت کدو حلوایی

دستور تهیه مربای کدو حلوایی (کدو تنبل)

دستور تهیه نان کدو حلوایی یک عصرانه خوشمزه + کرم مخصوص

جمع‌آوری شده از مجله‌ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا