رسپی

دستور تهیه دلمه بادمجان (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه دلمه بادمجان

در اینجا می‌خواهیم دستور تهیه دلمه بادمجان را به روشی ساده و راحت به شما آموزش دهیم. این دستور کمی شبیه به تهیه بادمجان شکم پر است، اما در اینجا از بادمجان دلمه‌ای و تپل به جای بادمجان‌های باریک استفاده می‌شود و برخی مواد تشکیل دهنده هم متفاوت هستند.

مواد لازم :

پیاز متوسط: 2 عدد
بادمجان دلمه ای متوسط: 8 عدد
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
دارچین: به مقدار لازم
جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی: 1 فنجان
عصاره لیمو ترش: 1 فنجان
تربچه: 2 عدد
روغن: به مقدار لازم

دستور تهیه دلمه بادمجان خوشمزه و مجلسی

مراحل پخت :

گام 1: ابتدا بادمجان‌ها را شسته و یک قسمت از بالای آن‌ها را جدا می‌کنیم.
گام 2: سپس مغز داخل بادمجان‌ها را درآورده، نمک می‌زنیم و آنها را برای 20 دقیقه در آب می‌پزیم.

گام 3: در یک تابه، گوشت چرخ کرده و پیاز را در روغن تفت می‌دهیم و ادویه‌جات و جعفری را به آن اضافه می‌کنیم. سپس این مخلوط را داخل بادمجان‌ها می‌ریزیم.
گام 4: قسمت‌های بریده شده بالای بادمجان‌ها را می‌گذاریم و دوباره آنها را در روغن برای 10 دقیقه تفت می‌دهیم.

 دلمه بادمجان خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

گام 5: در آخر، سس گوجه و آب لیموی تازه و کمی آب به آن اضافه کرده و روی شعله ملایم قرار می‌دهیم تا بپزد.
گام 6: و در نهایت پس از پخته شدن، آن را در دیس بچینید و با تربچه و جعفری تزئین کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا