دستور تهیه دمپخت ماهی خوشمزه و مخصوص بوشهری لخلاخ (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه دمپخت ماهی خوشمزه و مخصوص بوشهری لخلاخ
شما میتوانید از سبزیجات خشک مثل شوید، گشنیز و شنبلیله نیز استفاده کنید تا طعم دمپخت لخلاخ خوشمزهتر شود. این غذا را میتوانید با انواع ماهی مانند سرخو، هامور، یا سنگسر درست کنید.
غذاهای خوشمزه و پرطرفدار دیگری که در جنوب تهیه میشوند شامل گمنه، میگو پلو، یتیمک، دو قوس ماهی، قلیه میگو، کتلت ماهی، قلیه ماهی و دمپخت میگو هستند.
دستور تهیه دمپخت ماهی لخلاخ
مواد لازم :
برنج: ۳ پیمانه
فیله ماهی: ۸۰۰ گرم
کره: نصف پیمانه
سیر: ۴ حبه
آب: ۴ پیمانه
پیازداغ: ۳ قاشق غذاخوری
شوید خرد شده: ۲۰۰ گرم
گرد لیمو عمانی: نصف قاشق غذاخوری
زعفران ساییده شده: ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع: به مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل پخت :
گام 1: ابتدا برنج را بشویید و با ۴ پیمانه آب و کمی نمک خیس کنید.
گام 2: فیله ماهی خرد شده را با نصف زعفران و ادویهها طعمدار کنید.
گام 3: در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید.
گام 4: ماهی طعمدار شده را در ماهیتابه سرخ کنید.
گام 5: سیرها را له کنید و در روغن کمی تفت دهید.
گام 6: سپس پیازداغ و گرد لیمو را اضافه کرده و مخلوط کنید و بعد حرارت را خاموش کنید.
گام 7: برنج را روی حرارت ملایم بگذارید و کره را به آن اضافه کنید.
گام 8: وقتی آب برنج کشیده شد، نصف مخلوط ماهی و شوید خرد شده را به برنج اضافه کنید.
گام 9: سپس نصف زعفران را به برنج اضافه کنید و بگذارید برنج دم بکشد.
گام 10: بعد از آماده شدن برنج، آن را در دیس بکشید و باقی ماهی را هم کنار برنج قرار دهید.