دستور تهیه دوبلین کادل (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه دوبلین کادل
این غذا یک خوراک محلی معروف و محبوب است که تهیه آن بسیار آسان و سریع میباشد. شما میتوانید یک وعده خوشمزه برای عصرانههای پاییزی خود آماده کنید. دوبلین کادل با مواد اولیه ساده و در دسترس درست میشود.
شما میتوانید این مواد را در یک قابلمه یا ظرف مناسب بگذارید و بر روی حرارت ملایم پخت کنید تا آماده شود. هنگام پخت، میتوانید مقدار آب مرغ را مطابق با سلیقه خود تنظیم کنید. میتوانید اجازه دهید آب خوراک تا حدی بخار شود یا آن را کمی آبکی نگه دارید.
از دیگر غذاهای خوشمزه میتوان به خوراک گوشت و کلم بروکلی، گراتن پاستا، پلو اسپانیایی اروز تاپادو، برگر ماهی، پنینی مرغ، استیک آبدار و … اشاره کرد.
دستور تهیه دوبلین کادل؛ غذای ملی کشور ایرلند
مواد لازم :
کالباس گوشت: ۱۰۰ گرم
سوسیس: ۱۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط: ۴ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
هویج: ۲ عدد
جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
آب گوشت: نصف لیوان
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل پخت :
گام ۱: سیب زمینیها را پوست کرده و به شکل مکعبهای کوچک خرد کنید.
گام ۲: پیاز و هویجها را نیز به صورت حلقهای خرد کنید.
گام ۳: سوسیسها را کمی در حرارت ملایم سرخ کنید.
گام ۴: در کف ظرف فر، پیاز و هویجهای خرد شده را بچینید.
گام ۵: سپس سوسیسها، سیبزمینی و کالباسها را لایه لایه در ظرف قرار دهید.
گام ۶: آب گوشت را بر روی مواد بریزید تا مزهدار شود.
گام ۷: جعفری خرد شده و ادویهها را اضافه کنید.
گام ۸: فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و کمی صبر کنید تا گرم شود.
گام ۹: ظرف را با فویل بپوشانید.
گام ۱۰: سپس به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت در فر بگذارید تا آماده شود.