دستور تهیه دونات خانگی پرتقالی سالم و خوشمزه (مرحله به مرحله)

یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین نوع دوناتها، دونات پرتقالی است که تهیه آن خیلی راحت و ساده است. تنها کافی است مراحل تهیه آن را دنبال کنید تا بتوانید از این دونات خوشمزه لذت ببرید. دوناتها به طور کلی از کیکهای محبوب و خوشمزه هستند و یکی از انواع لذیذ آن دونات پرتقالی است. اگر شما هم اطلاعاتی دربارهی طرز تهیه دونات پرتقالی ندارید، تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم برای دونات پرتقالی
آرد برنج: دو فنجان
آرد: دو فنجان
شکر: دو فنجان
روغن: دو فنجان
تخممرغ: سه عدد
پودر هل: یک قاشق مرباخوری
بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
رنده پوست پرتقال یا اسانس پرتقال: به مقدار لازم
کمی زعفران
مراحل تهیه دونات پرتقالی
برای تهیه دونات پرتقالی ابتدا اسانس پرتقال، شکر و تخممرغ را خوب هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود. سپس روغن را به آن اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
حالا تمام مواد خشک را با هم ترکیب کرده و به مخلوط تخممرغ الک کنید. سپس همه آنها را با هم مخلوط کنید تا مایه یکنواختی به دست بیاید.
در پایان، مایه آمادهشده را داخل قالب سیلیکونی ریخته و اجازه دهید به مدت نیم ساعت با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد در فر بماند. نوش جان!
شما میتوانید دونات پرتقالی را به روشهای مختلفی تهیه کنید. در ادامه، با شما دوستان عزیز طرز تهیه مینی دونات پرتقالی را نیز به اشتراک میگذاریم. لازم به ذکر است که میزان مواد این دستور برای تهیه ۳۶ عدد مینی دونات پرتقالی است.
مواد لازم برای مینی دونات پرتقالی
آرد: یک و نیم فنجان
بکینگ پودر: یک و نیم قاشق چایخوری
جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
شکر: نصف فنجان
کره همدما با اتاق: یک سوم فنجان
دانه خرفه: یک و نیم قاشق غذاخوری
تخممرغ همدما با اتاق: یک عدد بزرگ
شیر همدما با اتاق: نصف فنجان
رنده پوست پرتقال: یک عدد
دستور تهیه مینی دونات پرتقالی با طعم عالی
ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و سپس قالبهای مینی دونات را چرب کنید و کنار بگذارید. حالا بکینگ پودر، آرد، نمک و جوش شیرین را ترکیب کرده و کنار بگذارید.
در یک کاسه مناسب، شکر و کره را مخلوط کنید تا کرمی شود. سپس تخممرغها را اضافه کرده و هم بزنید. بعد از یک دست شدن، دانههای خرفه و رنده پوست پرتقال را بیفزایید.
در مرحله بعد، مخلوط آرد را در سه مرحله به همراه شیر در دو مرحله به مواد اضافه کرده و هر بار هم بزنید.
حالا خمیر آمادهشده را در داخل قیف با ماسوره ساده ریخته و داخل قالبها پر کنید به گونهای که دو سوم قالب پر شود و اجازه دهید ۶ تا ۸ دقیقه داخل فر بماند.
بعد از پختن مینی دوناتها، برای خنک شدن به مدت دو دقیقه کنار بگذارید و سپس آنها را از قالب جدا کرده و روی توری سیمی قرار دهید تا به دمای اتاق برسند.
برای تهیه سس پرتقالی روی دوناتها، یک و نیم فنجان پودر شکر را با یک چهار فنجان آب پرتقال هم بزنید تا شکر حل شود و پس از سرد شدن دوناتها، سس را روی آنها بریزید. نوش جان!