دستور تهیه دونات مرغ (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه دونات مرغ
دونات مرغ را میتوان با مواد مختلفی درست کرد. در اینجا از فلفل دلمهای به همراه مرغ استفاده میشود، ولی شما میتوانید از دیگر مواد مثل قارچ یا گوجه فرنگی هم استفاده کنید. دونات مرغ طعمی بسیار خوب دارد و میتواند برای شام یا ناهار یک وعده ساده باشد. همچنین میتوانید این غذا را به عنوان یک پیش غذای شیک برای مهمانیها درست کنید.
مواد لازم برای 4 نفر
سینه و ران مرغ 300 گرم
فلفل دلمهای 1 عدد
آرد سفید 2 لیوان
روغن مایع ¼ لیوان
شکر 1 قاشق مرباخوری
نمک 2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
آب ولرم ½ لیوان
تخم مرغ 1 عدد
آویشن 1 قاشق چایخوری
پودر سیر 2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
دستور تهیه دونات مرغ به روش رستورانی
مرحله اول
برای تهیه دونات مرغ ابتدا در یک قابلمه کوچک مقداری آب میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا به جوش بیاید. سپس یک پیاز کوچک را پوست کنده و به چهار قسمت تقسیم میکنیم.
مرحله دوم
وقتی آب جوش آمد، پیاز و مرغ را به آن اضافه میکنیم و به مدت 40 دقیقه میگذاریم تا مرغ کاملاً پخته شود. همچنین آب ولرم (آبی که اگر دستتان را در آن بزنید گرم میشود) را در یک لیوان میریزیم.
مرحله سوم
سپس خمیر مایه و شکر را به آب ولرم اضافه کرده و خوب هم میزنیم. روی لیوان را میپوشانیم و به مدت 10 تا 15 دقیقه صبر میکنیم تا خمیر مایه پف کند. بعد تخممرغ را در یک کاسه میشکنیم.
مرحله چهارم
اگر تخممرغ سالم بود، روغن، بیکینگ پودر و نمک را به آن اضافه کرده و با قاشق خوب مخلوط میکنیم. بعد خمیر مایهای که آماده کردیم را هم به این مخلوط اضافه میکنیم و هم میزنیم. سپس آرد را به آرامی به مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
اجازه میدهیم مواد را با قاشق به قدری مخلوط کنیم که دیگر نتوان با قاشق هم زد. بعد دستمان را چرب میکنیم و آرد را به آرامی به مخلوط اضافه میکنیم و ورز میدهیم. آرد را تا جایی اضافه میکنیم که به دستمان نچسبد و خمیر لطیف و نرمی به دست آید.
مرحله ششم
سپس کاسه را چرب کرده و خمیر را در آن میگذاریم. روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و یک پارچه تمیز روی آن میگذاریم. سپس کاسه را به مدت 60 دقیقه در جایی گرم قرار میدهیم تا حجم خمیر دو برابر شود.
مرحله هفتم
در این مرحله، سایر مواد را آماده میکنیم. فلفل دلمهای را شسته و پس از برداشتن قسمتهای اضافه، آن را به صورت نگینی خرد میکنیم. فلفلهای خرد شده را روی یک دستمال میگذاریم تا خشک شوند.
مرحله هشتم
سپس مرغ پخته شده را در یک صافی میگذاریم تا آب آن خارج شود. بعد مرغ را روی تخته آشپزخانه گذاشته و به شکل مکعبی خرد میکنیم. نهایتاً تکههای مرغ را روی دستمال تمیز میگذاریم.
مرحله نهم
بعد از اینکه رطوبت مرغ گرفته شد، آن را با دست ریشریش میکنیم. بعد از 60 دقیقه میبینیم خمیر دو برابر شده و آن را کمی با دست ورز میدهیم.
مرحله دهم
فلفل دلمهایهای خرد شده و مرغ را به خمیر اضافه میکنیم. همچنین آویشن، فلفل سیاه و پودر سیر را روی آن میپاشیم و همه مواد را به خوبی مخلوط میکنیم. ممکن است کمی از خمیر به دست شما بچسبد.
مرحله یازدهم
کمی آرد روی سطح کار میپاشیم و خمیر را روی آن ورز میدهیم. سپس مقداری از خمیر به اندازه یک گردو برمیداریم و با دست آن را گرد میکنیم. بعد خمیر گرد شده را روی سطح کار میگذاریم و با هر چیزی که داریم وسط آن را خالی میکنیم.
مرحله دوازدهم
“““html
دوازدهم
بقیه خمیر را هم به همان نحوی که گفته شد، آماده میکنیم. یک تابه را روی حرارت قرار میدهیم و در آن روغن میریزیم. باید صبر کنیم تا روغن به خوبی داغ شود. وقتی روغن داغ شد، دوناتها را در تابه قرار میدهیم.
مرحله سیزدهم
حالا شعله گاز را کمی بیشتر میکنیم و منتظر میمانیم تا دوناتها سرخ شوند. سپس دوناتها را برمیگردانیم تا سمت دیگر آنها هم سرخ شود. وقتی دوناتها به رنگ طلایی درآمدند، آنها را روی یک توری میگذاریم تا روغن اضافیشان خارج شود. در نهایت، میتوانیم دوناتها را با سس دلخواه خود سرو کنیم.
منبع : رضیم