دستور تهیه دونات کلاسیک فرانسوی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه دونات کلاسیک فرانسوی
دونات یکی از شیرینیهای محبوب است که میتوان آن را به شکلهای مختلف در خانه تهیه کرد. دونات کلاسیک فرانسوی شبیه به بالشتک درست میشود. این نانهای نرم و پفکی معمولاً با پودر قند یا شکر سرو میشوند، اما بهتر است داخل آن را با هیچ چیز پر نکنیم و فقط با پودر قند تزیین کنیم. برای مشاهده دستور تهیه کامل و قدم به قدم دونات کلاسیک، با سایت ما همراه باشید.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
آرد نان فانتزی | ۲ پیمانه |
تخم مرغ متوسط | ۱ عدد |
شکر | ۲ قاشق غذا خوری |
آب گرم | یک چهارم پیمانه |
دوغ | یک چهارم پیمانه |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
نمک | نوک قاشق چای خوری |
روغن مایع | ۱ قاشق غذا خوری سر پر |
پودر مخمر | ۱ قاشق مربا خوری |
دستور تهیه دونات کلاسیک در منزل
مرحله اول
برای درست کردن دونات خوشمزه کلاسیک به روش فرانسوی، ابتدا همه مواد را با هم مخلوط کرده و حدود ده دقیقه ورز میدهیم تا خمیر یکدست شود.
مرحله دوم
مخمر را با یک قاشق مربا خوری شکر و آب گرم ترکیب میکنیم و روی آن را میپوشانیم تا در مدت پنج دقیقه عمل بیاید. سپس آن را به مواد اضافه میکنیم. بعد از اینکه خمیر آماده شد، روی آن را میپوشانیم.
مرحله سوم
سپس روی خمیر را با نایلون میپوشانیم و میگذاریم تا یک ساعت استراحت کند و حجیم شود. بعد از این زمان، خمیر را روی سطح کار میریزیم و کمی ورز میدهیم تا پف آن بخوابد و بعد به ضخامت کمتر از یک سانت باز میکنیم.
مرحله چهارم
سپس با استفاده از چاقو یا پیتزا بر، خمیر را به شکل مربعهای کوچک برش میزنیم. روی یک دستمال آشپزخانه کمی آرد میریزیم و خمیرها را روی آن قرار میدهیم و با نایلون میپوشانیم و نیم ساعت استراحت میدهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، خمیرها را در روغن داغ که با حرارت متوسط رو به پایین گرم شده است سرخ میکنیم. وقتی کمی خنک شد، روی آنها پودر قند میریزیم. میتوانیم نیمی از آنها را در شکر بغلتانیم.
مرحله ششم
موقع ورز دادن، اگر خمیر خیلی سفت یا خشک بود، میتوانیم کمی آب اضافه کنیم. و اگر خیلی چسبناک بود، به آن کمی آرد اضافه میکنیم. کمی چسبناک بودن برای خمیر خوب است، پس آرد زیادی نزنید.
منبع : رضیم