رسپی
دستور تهیه دوپیازه میگو غذای محبوب بوشهری + روش پاک کردن میگو (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه دوپیازه میگو، غذای محبوب رستورانهای ایرانی
میگو به عنوان یک منبع پروتئین سفید برای افرادی که نمیتوانند گوشت قرمز مصرف کنند، مانند بیماران قلبی و دیابتیها، انتخاب مناسبی است. با ما همراه باشید.
طرز تهیه دوپیازه میگو، یک غذای دریایی خوشمزه
مواد لازم برای تهیه دوپیازه میگو بوشهری
- میگو ۵۰۰ گرم
- پیاز داغ ۱/۲ لیوان
- سیر ۲ قاشق غذاخوری
- سیبزمینی پخته و خرد شده ۱ لیوان
- آبلیمو ۱/۲ قاشق غذاخوری
- رب گوجهفرنگی ۱ قاشق غذاخوری
- سس تارتار ۲ قاشق غذاخوری
- آب پیاز ۱/۲ لیوان
- سرکه ۱ قاشق مرباخوری
- سس فلفل ۱ قاشق مرباخوری
- زعفران آبزده به مقدار لازم
- زردچوبه، دارچین و زنجبیل هرکدام ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه دوپیازه میگو بوشهری
- در یک تابه مقداری روغن بریزید و پیاز داغ و سیر را به آن اضافه کنید.
- میگوها را بعد از پاک کردن و شستن، حداقل یک ساعت در پیاز قرار دهید تا بوی نامطبوع آن برطرف شود.
- سپس میگو را در پیاز داغ و سیر تفت دهید.
- رب را در کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود، سپس آبلیمو و ادویهها را به آن اضافه کنید.
- سیبزمینی را نیم پز کرده و به صورت مکعبی خرد کنید و جداگانه در روغن سرخ کنید.
- سیبزمینی سرخشده را به میگوها اضافه کنید.
- در ظرفی نصف لیوان آب پیاز، سس تارتار، آبلیمو، سرکه، زعفران آبزده، سس گوجهفرنگی و سس فلفل را مخلوط کنید.
- این سس را به میگو و سیبزمینی اضافه کرده و مخلوط کنید.
- ۱۵ دقیقه زمان دهید تا میگوها بپزند و غذا آماده شود.
- دوپیازه میگو را در ظرف سرو کنید و با نان یا برنج نوش جان کنید.
چگونه میگو را پاک کنیم
- ابتدا پوست روی میگو را با دست به راحتی جدا کنید.
- سپس سر و دم میگو را با چاقو قطع کنید تا به صورت فیله درآید.
- میگو را به گونهای بگیرید که انحنای آن به سمت شما باشد و با چاقو یک برش سطحی به کمر آن بزنید. احتیاط کنید که برش خیلی عمیق نشود.
- برش را آرام باز کرده و رگ پشت میگو را بیرون بیاورید.
- پس از پاک کردن، میگو را بشویید و در آبکش بگذارید تا خشک شود.
روش از بین بردن بوی میگو
- مقداری آب را در ظرفی به جوش آورده و به آن یک پیاز خرد شده، چند حبه سیر، کمی آبلیمو و برگ بو اضافه کنید و سپس میگو را در آن بریزید.
- پس از چند ثانیه که میگو چند جوش زد، آن را آبکش کنید.
- نکته مهم این است که میگو نباید زیاد بپزد، زیرا بافت نرم آن میتواند سفت شود. بنابراین تا زمانی که رنگ میگو تغییر کرد، آن را آبکش کرده و به روش دلخواه در سس مورد نظر بپزید.
جمعآوری شده از مجله رضیم
مریم امینی