رسپی

دستور تهیه دوپیازه میگو غذای محبوب بوشهری + روش پاک کردن میگو (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه دوپیازه میگو، غذای محبوب رستوران‌های ایرانی

میگو به عنوان یک منبع پروتئین سفید برای افرادی که نمی‌توانند گوشت قرمز مصرف کنند، مانند بیماران قلبی و دیابتی‌ها، انتخاب مناسبی است. با ما همراه باشید.

طرز تهیه دوپیازه میگو، یک غذای دریایی خوشمزه

مواد لازم برای تهیه دوپیازه میگو بوشهری

  • میگو ۵۰۰ گرم
  • پیاز داغ ۱/۲ لیوان
  • سیر ۲ قاشق غذاخوری
  • سیب‌زمینی پخته و خرد شده ۱ لیوان
  • آب‌لیمو ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • سس تارتار ۲ قاشق غذاخوری
  • آب پیاز ۱/۲ لیوان
  • سرکه ۱ قاشق مرباخوری
  • سس فلفل ۱ قاشق مرباخوری
  • زعفران آب‌زده به مقدار لازم
  • زردچوبه، دارچین و زنجبیل هرکدام ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه دوپیازه میگو بوشهری

  1. در یک تابه مقداری روغن بریزید و پیاز داغ و سیر را به آن اضافه کنید.
  2. میگوها را بعد از پاک کردن و شستن، حداقل یک ساعت در پیاز قرار دهید تا بوی نامطبوع آن برطرف شود.
  3. سپس میگو را در پیاز داغ و سیر تفت دهید.
  4. رب را در کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود، سپس آب‌لیمو و ادویه‌ها را به آن اضافه کنید.
  5. سیب‌زمینی را نیم پز کرده و به صورت مکعبی خرد کنید و جداگانه در روغن سرخ کنید.
  6. سیب‌زمینی سرخ‌شده را به میگوها اضافه کنید.
  7. در ظرفی نصف لیوان آب پیاز، سس تارتار، آب‌لیمو، سرکه، زعفران آب‌زده، سس گوجه‌فرنگی و سس فلفل را مخلوط کنید.
  8. این سس را به میگو و سیب‌زمینی اضافه کرده و مخلوط کنید.
  9. ۱۵ دقیقه زمان دهید تا میگوها بپزند و غذا آماده شود.
  10. دوپیازه میگو را در ظرف سرو کنید و با نان یا برنج نوش جان کنید.

چگونه میگو را پاک کنیم

  • ابتدا پوست روی میگو را با دست به راحتی جدا کنید.
  • سپس سر و دم میگو را با چاقو قطع کنید تا به صورت فیله درآید.
  • میگو را به گونه‌ای بگیرید که انحنای آن به سمت شما باشد و با چاقو یک برش سطحی به کمر آن بزنید. احتیاط کنید که برش خیلی عمیق نشود.
  • برش را آرام باز کرده و رگ پشت میگو را بیرون بیاورید.
  • پس از پاک کردن، میگو را بشویید و در آبکش بگذارید تا خشک شود.

روش از بین بردن بوی میگو

  1. مقداری آب را در ظرفی به جوش آورده و به آن یک پیاز خرد شده، چند حبه سیر، کمی آب‌لیمو و برگ بو اضافه کنید و سپس میگو را در آن بریزید.
  2. پس از چند ثانیه که میگو چند جوش زد، آن را آبکش کنید.
  3. نکته مهم این است که میگو نباید زیاد بپزد، زیرا بافت نرم آن می‌تواند سفت شود. بنابراین تا زمانی که رنگ میگو تغییر کرد، آن را آبکش کرده و به روش دلخواه در سس مورد نظر بپزید.

جمع‌آوری شده از مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا