دستور تهیه دیزی پلو یا چلو دیزی خوشمزه و مخصوص سنتی (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه دیزی پلو یا چلو دیزی خوشمزه و مخصوص سنتی
غذاهای محلی و سنتی همیشه محبوب و مورد پسند افراد مختلف بودهاند. یکی از این غذاها، پلوی خوشمزهای است که در کاشان درست میشود و طعم دلچسب آن در سراسر کشور شناخته شده است.
چلو دیزی که به نام پلو دیزی کاشانی نیز معروف است، غذایی خوشمزه با ترکیبی از گوشت و لوبیا چشمبلبلی میباشد. این غذا ممکن است به لوبیا پلو یا مرصع پلو شبیه باشد، اما طعم و عطر آن مخصوص کاشانیهاست و میتواند گزینهای عالی برای وعده ناهار شما باشد.
از دیگر غذاهای محلی و خوشمزه میتوان به پسته پلو، میگو پلو، نخود پلو، خلال پلو، تاک پلو، پلو کدو حلوایی، پلو اسفناج، قارچ پلو، پلو لیموزین، سبزی پلو با ماهیچه، شیرین پلو و… اشاره کرد.
طرز تهیه چلو دیزی کاشانی خوشمزه با گوشت
مواد لازم :
گوشت بره: ۴۰۰ گرم
برنج: ۴ پیمانه
لوبیا چشم بلبلی: یک و نیم پیمانه
روغن: به مقدار لازم
پیاز بزرگ: ۱ عدد
آب: ۳ لیوان
نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
مراحل پخت :
گام 1: پیاز را به شکل نگینی خرد کرده و با کمی روغن در قابلمه سرخ کنید.
گام 2: گوشت را به تکههای متوسط برش دهید.
گام 3: سپس گوشت، لوبیا چشمبلبلی و آب را به قابلمه اضافه کرده و بگذارید بپزند.
گام 4: پس از ۳۰ تا ۴۵ دقیقه، برنج خیس شده را به مواد اضافه کنید.
گام 5: ادویهها را نیز به قابلمه اضافه کرده و همه مواد را مخلوط کنید.
گام 6: حرارت قابلمه را کم کرده و مانند پخت برنج کته، آن را دم بگذارید.
گام 7: پس از ۴۵ دقیقه، چلو دیزی دم کشیده را در ظرف دلخواه سرو کنید.