رسپی

دستور تهیه دیپ گشنیز به صورت مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه دیپ گشنیز به صورت مرحله به مرحله

گشنیز فواید زیادی دارد و به سلامت کبد چرب و تقویت معده کمک می‌کند. اگر به دنبال یک همراه عالی برای کراکر، سیب‌زمینی سرخ‌کرده، قارچ سرخ‌کرده یا انواع نان‌ها و فینگر فودها هستید، این دستور تهیه را از دست ندهید. با ما باشید تا طرز تهیه دیپ گشنیز را یاد بگیریم.

دیپ چیست؟

دیپ معمولاً همراه غذاهای فینگر فود برای پیش‌غذا و یا میان‌وعده سرو می‌شود. این دیپ را می‌توان با تکه‌های میوه، گوشت طعم‌دار، ماهی و یا حتی ساندویچ فلافل سرو کرد. دیپ‌های مختلفی وجود دارند ولی معمولاً از شیر، خامه ترش، پنیر و سس مایونز برای تهیه آن‌ها استفاده می‌شود.

فرق دیپ و سس چیست؟

تفاوت دیپ با سس در این است که سس را برای طعم بیشتر روی غذا یا سالاد می‌ریزند. دیپ یا دیپینگ یک اصطلاح در آشپزی است که بیشتر برای نوع سرو غذا یا ظرف غذایی به کار می‌رود. دیپ‌ها به ظرف‌هایی که شامل سس یا ماست یا خامه هستند، اطلاق می‌شوند که با مواد غذایی یا ادویه‌های مختلف ترکیب و مزه‌دار می‌شوند و سپس با سیب‌زمینی، چیپس، کراکر، نان و موارد مشابه میل می‌شوند.

دیپ معمولاً به عنوان غذا اصلی مصرف نمی‌شود و بیشتر به عنوان یک فینگر فود برای پیش‌غذا یا میان‌وعده سرو می‌شود. در بسیاری از کشورهای جهان از ماست، خامه ترش، شیر، پنیر نرم و سس مایونز برای تهیه انواع دیپ‌ها استفاده می‌شود، اما روش‌های بسیار متفاوتی برای تهیه آن‌ها نیز وجود دارد.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
روغن زیتون فوق بکر ⅓ فنجان (۷۸ میلی لیتر)
آب یک لیموترش (۲ تا ۳ قاشق غذاخوری)
سیر متوسط، تقریباً خرد شده ۱ حبه
نمک ¾ قاشق چایخوری
گشنیز (حدود ۴ اونس / ۱۱۴ گرم)، به خوبی شسته شده ۱ دسته بزرگ
شما می‌توانید از ماست چکیده هم در تهیه دیپ گشنیز استفاده کنید.

طرز تهیه دیپ گشنیز

اول گشنیزها را تمیز کرده و بشویید و حتماً آب آن‌ها را بگیرید. سپس سیرها را پوست بکنید.
آب نصف یک لیمو ترش تازه را بگیرید و در ظرفی بریزید.
حالا مخلوط‌کن یا گوشت‌کوب برقی را آماده کنید.
درون مخلوط‌کن، گشنیز، سیر، روغن زیتون، ادویه‌ها، ماست چکیده (در صورت تمایل) و آب لیمو ترش را بریزید و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید.
سپس مخلوط را در ظرفی دربسته به مدت نیم تا یک ساعت در یخچال بگذارید تا مواد استراحت کنند و طعم‌ها با هم ترکیب شوند.
در نهایت، ظرف سرو را آماده کنید و دیپ گشنیز را داخل آن بریزید.
برای تزئین می‌توانید از برگ گشنیز و لیمو ترش استفاده کنید.

طرز تهیه دیپ گشنیز

نکاتی در مورد دیپ گشنیز:

  • می‌توانید به جای سیر از حریره سیر استفاده کنید، البته یک قاشق چای‌خوری کافی است.
  • همچنین می‌توانید از سس مایونز استفاده کنید و آن را با ماست ترکیب کنید.
  • از ماست‌های آبکی استفاده نکنید، زیرا دیپ باید غلیظ باشد.
  • اگر دوست دارید دیپ تند باشد، می‌توانید فلفل قرمز هم اضافه کنید.
  • ترکیب گردو و گشنیز فوق‌العاده است. بنابراین، اگر خواستید، می‌توانید چند عدد گردو خرد شده را به دیپ اضافه کنید.

آیا می‌توانم دیپ گشنیز را فریز کنم؟

بله، می‌توانید آن‌ها را در یک ظرف دربسته بگذارید و تا یک سال در فریزر نگهداری کنید.

منبع : رستوران ارکیده

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دستور تهیه دیپ گشنیز به صورت مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا