رسپی

دستور تهیه راجما پوری یک غذای هندی تند و خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه راجما پوری غذای فوق العاده خوشمزه هندی

مواد لازم راجما پوری

  • ۱ و نیم فنجان آرد گندم
  • نصف فنجان پوره‌ی لوبیا قرمز
  • یک قاشق غذاخوری پودر گراماسالا (ادویه هندی)
  • نصف قاشق غذاخوری زردچوبه
  • نصف قاشق غذاخوری پودر فلفل تند
  • یک چهارم قاشق غذاخوری پودر گشنیز
  • یک چهارم قاشق غذاخوری پودر زیره
  • نصف قاشق غذاخوری روغن حیوانی
  • ۲ قاشق روغن برای خمیر و مقداری برای سرخ کردن
  • نمک به میزان لازم

دستور تهیه راجما پوری

مرحله اول: آرد گندم را در یک کاسه بریزید و سپس پوره لوبیا قرمز را به آن اضافه کنید. ادویه‌هایی مانند گراماسالا، زردچوبه، فلفل تند، پودر گشنیز، پودر زیره، نمک و روغن حیوانی را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله دوم: به این مخلوط آب اضافه کنید تا یک خمیر سفت به دست بیاورید. کم‌کم دو قاشق روغن را نیز به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید. بگذارید خمیر به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بماند تا آماده شود.
مرحله سوم: مقداری روغن در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
مرحله چهارم: خمیر را به قسمت‌های کوچک تقسیم کنید و هر کدام را به شکل توپک درآورید. کمی روغن روی آن‌ها بمالید و سپس با وردنه کمی آن‌ها را صاف کنید تا شکل «پوری» به خود بگیرند.
مرحله پنجم: هر پوری را در روغن داغ بیندازید و حرارت را زیاد کنید تا پف کنند. سپس آن‌ها را سرخ کنید تا هر دو طرفشان طلایی شود. بعد آن‌ها را روی کاغذ روغنی قرار دهید تا روغن اضافی جذب شود.

مرحله آخر: تعدادی از پوری‌ها را در سینی یا بشقاب بگذارید و آن‌ها را با سبزی‌های مختلف سرو کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا