دستور تهیه رانی شلیل به 2 روش آسان + ویدیو (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه رانی شلیل
شلیل میوهای با بافت ترد و خوشمزه و گوشتی آبدار است که هستهای شبیه به هلو دارد. این میوه تنوع زیادی دارد و در اندازه، بافت، رنگ و طعم متفاوت است. میتوان شلیل را هم خام و هم پخته مصرف کرد و در حال حاضر در آشپزی و صنایع غذایی از آن استفادههای زیادی میشود.
شلیل سرشار از ویتامینها و مواد مغذی است. همچنین کالری کمی دارد و به عنوان بهترین میوه برای رفع گرمازدگی شناخته میشود به دلیل دارا بودن ویتامینهای C و A. این میوه میتواند در جلوگیری از بیماریهای مزمن مثل سرطان، دیابت و بیماریهای قلبی موثر باشد.
ویتامین C موجود در شلیل به سلامت پوست، استخوان و دندان کمک میکند. شلیل همچنین سرشار از بتاکاروتن است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از بیماریها میشود.
دستور تهیه رانی شلیل در منزل
دستور تهیه رانی شلیل
مواد لازم جهت تهیه رانی شلیل:
- شلیل ۱ کیلوگرم
- شکر سه چهارم پیمانه
- لیموترش نصف یک عدد
- آب ۴ پیمانه (معادل ۱ لیتر)
مراحل تهیه رانی شلیل:
برای تهیه رانی شلیل در قدم اول، شلیلها را شسته و هستههای آنها را جدا کنید و به قطعات کوچک برش دهید. سپس آنها را در یک قابلمه قرار داده و ۴ لیوان آب به آنها اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا جوش بیاید. اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه شلیلها در آب بجوشند. سپس شعله را خاموش کنید و شکر و آب لیموترش را به آن اضافه کنید.
همهی مواد را خوب هم بزنید تا کامل ترکیب شوند. سپس دو یا سه قاشق از این ترکیب را جدا کنید و سپس بقیه را با مخلوطکن به شکل پوره درآورید.
مطمئن شوید که مایه رانی یکدست باشد. زمانی که رانی خنک شد، مواد جدا شده را به مایه یکدست اضافه کنید.
رانی را در شیشههای تمیز و عاری از هر گونه بوی بد بریزید و درب شیشه را محکم ببندید. شیشه را به مدت چند ساعت به حالت وارونه قرار دهید تا هوای داخل شیشه خارج شود و رانی کپک نزند. سپس آن را در یخچال بگذارید تا سرد شود و به راحتی نوش جان کنید.
چطور رانی شلیل درست کنیم ؟
دستور تهیه رانی شلیل و هلو
مواد لازم جهت تهیه رانی شلیل و هلو:
- ۱ کیلو ترکیب هلو و شلیل
- ۳ قاشق غذاخوری شکر
- ۲ قطره آب لیموی تازه
- ۱/۵ لیوان آب
مراحل تهیه رانی شلیل و هلو:
یک عدد هلو و یک عدد شلیل را جدا کرده و آنها را خرد کنید و کنار بگذارید. بقیه هلوها و شلیلها را با غذاساز پوره کنید، سپس در یک قابلمه هلو و شلیلهای پوره شده، شکر، آب و تکههای خرد شده هلو و شلیل را بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید.
پس از به جوش آمدن، آب لیمو را به آن اضافه کنید و بگذارید ۴ دقیقه دیگر کمی بجوشد تا تکههای هلو و شلیل نرم شوند. سپس حرارت را خاموش کرده و آنها را در ظرف مناسب بریزید و بگذارید تا خنک شوند.
این نوع رانی را میتوانید با هلو و شلیلهای با پوست یا بدون پوست درست کنید.
ویدیو دستور تهیه رانی شلیل و هلو
همچنین بخوانید:
رانی هلو : ۲ روش ساده جهت تهیه رانی هلو
سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
```
### توضیحاتی در مورد رانی شلیل
رانی شلیل یک نوشیدنی خوشمزه و با طراوت است که مخصوص فصل تابستان طراحی شده است. در اینجا به شما میگوییم که چطور میتوانید این نوشیدنی را در خانه راحت تهیه کنید و از طعم فوقالعادهاش لذت ببرید.
اگر به دنبال راههای سادهتری برای تهیه نوشیدنیهای خوشمزه دیگر هستید، میتوانید به تهیه رانی هلو هم فکر کنید که دو روش آسان برای درست کردن آن وجود دارد.
همچنین میتوانید به وبسایت رضیم مراجعه کنید که در آن دستورهای متنوع آشپزی معرفی میشود.