دستور تهیه رب غوره خوشمزه و خوشرنگ (مرحله به مرحله)

“`html
رب غوره یکی از چاشنیهای خوشمزه است که برای بهتر کردن طعم غذاها استفاده میشود. برای یادگیری طرز تهیه کامل و مرحلهبهمرحله رب غوره ادامه مطلب را بخوانید.
مواد لازم رب غوره
غوره ۱ کیلوگرم
نمک ½ فنجان
آب ½ فنجان
دستور تهیه رب غوره
برای درست کردن رب غوره خانگی، ابتدا غورهها را خوب میشوییم و دم آنها را جدا میکنیم. سپس روی یک پارچه تمیز قرار میدهیم تا کاملاً خشک شوند. بعد غورهها را داخل یک قابلمه میریزیم و نمک را روی آنها میپاشیم.
آب را به قابلمه اضافه کرده و آن را روی حرارت متوسط میگذاریم. اجازه میدهیم غورهها بپزند و نرم شوند. گاهی هم میزنیم تا خوب پخته شوند.
وقتی که غورهها کاملاً نرم شدند، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و آنها را از صافی رد میکنیم تا آب آنها جدا شود.
سپس آب غوره را دوباره به قابلمه برمیگردانیم و آن را روی حرارت میگذاریم.
در این مرحله اجازه میدهیم تا آب غوره بخار شود و به غلظت رب گوجهفرنگی برسد. هر ۳۰ ثانیه آب غوره را هم میزنیم تا ته نگیرد. وقتی که غلیظ شد قابلمه را از روی حرارت برمیداریم.
در آخر اجازه میدهیم رب غوره در دمای اتاق خنک شود. سپس آن را در یک ظرف دربسته ریخته و دربش را محکم میبندیم و در جای خشک و خنک نگه میداریم. نوش جان!