دستور تهیه رب فلفل دلمه ای قرمز خوشرنگ (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه رب فلفل دلمهای قرمز خوشرنگ
رب فلفل دلمهای یکی از ربهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که میتوانیم برای طعمدهی به غذاها از آن استفاده کنیم. برای دیدن دستور تهیه کامل و مرحلهبهمرحله رب فلفل دلمهای با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه رب فلفل دلمهای
فلفل دلمهای (ترجیحاً قرمز) ۱ کیلوگرم
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق مرباخوری
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق مرباخوری
دستور تهیه رب فلفل دلمهای
مرحله اول
برای تهیه رب فلفل دلمهای خوشمزه، ابتدا فلفل دلمهایها را شسته و در آبکش میگذاریم تا آب اضافیشان بریزد. سپس قسمتهای اضافی فلفلها را جدا میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، فلفل دلمهایها را به قطعات درشت خرد کرده و در مخلوطکن میریزیم. سپس آنها را خوب میکس میکنیم تا کاملاً نرم و یکدست شوند. بعد از آن، پوره فلفل دلمهای را در یک قابلمه مناسب میریزیم.
مرحله سوم
حالا قابلمه را روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا پوره فلفل دلمهای شروع به جوشیدن کند. وقتی پوره جوش آمد، حرارت را کم کرده و اجازه میدهیم تا آب اضافی آن تبخیر شود.
مرحله چهارم
پس از اینکه آب داخل قابلمه بهطور کامل بخار شد، پودر فلفل قرمز، نمک و روغن مایع را اضافه میکنیم و چند دقیقه به آرامی هم میزنیم تا ادویهها خوب با هم مخلوط شوند.
مرحله پنجم
بعد از اینکه رب رنگ براق و خوبی به خود گرفت، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و میگذاریم در دمای محیط خنک شود. در نهایت، رب را در یک ظرف شیشهای دربدار میریزیم و در یخچال نگهداری میکنیم.
منبع : پانا مگ