رسپی

دستور تهیه رولت بیسکویتی ساده و سریع برای عصرانه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه رولت بیسکویتی ساده و سریع برای عصرانه

رولت بیسکویتی یکی از دسرهای زیبا و ساده است که می‌توانید به راحتی با مواد اولیه کم در خانه آماده کنید. در ادامه دستور تهیه این رولت خوشمزه را خواهید دید.

مواد لازم برای رولت بیسکویتی:

  • بیسکویت پتی بور: 2 بسته
  • شیر: 1/3 پیمانه
  • کره: 30 گرم

مواد میانی به دلخواه:

  • خامه صبحانه
  • موز له شده
  • گردو خرد شده
  • پودر قند
  • شکلات صبحانه

شما می‌توانید هر فیلینگ دیگر که دوست دارید استفاده کنید.

دستور تهیه رولت بیسکویتی:

پودر کردن بیسکویت‌ها: بیسکویت‌ها را داخل یک کیسه فریزر بگذارید و با وردنه یا هر شی سنگینی آنها را خوب خرد کنید.

آماده کردن خمیر رولت: پودر بیسکویت، شیر و کره نرم شده را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر نرم و یکنواخت به دست بیاید. این خمیر را روی یک سلفون پهن کرده و با وردنه به صورت یک لایه نازک باز کنید.

اضافه کردن فیلینگ: فیلینگ مورد نظرتان را روی خمیر پخش کنید و به طور یکنواخت پخش نمایید.

رول کردن: لبه سلفون را بگیرید و آرام آرام رولت را بپیچید. سپس رولت را حداقل برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا محکم شود.

تزیین: وقتی رولت سفت شد، آن را از یخچال خارج کرده و با پودر کاکائو، پودر پسته یا هر تزئین دیگری که دوست دارید، زیبا کنید.

رولت بیسکویتی یخچالی

نکات مهم:

برای اینکه رولت راحت‌تر رول شود، بهتر است خمیر را کمی نازک‌تر باز کنید.

شما می‌توانید به جای بیسکویت پتی بور از سایر بیسکویت‌های ساقه طلایی یا بیسکویت‌های شکلاتی هم استفاده کنید.

دستور تهیه رولت بیسکویتی ساده و سریع برای عصرانه (مرحله به مرحله)

برای فیلینگ می‌توانید از انواع میوه‌های فصل، شکلات، کرم کارامل و … بهره ببرید.

اگر می‌خواهید رولت شما طعمی شکلاتی داشته باشد، کمی پودر کاکائو به خمیر بیسکویت اضافه کنید.

رولت بیسکویتی دسر خوشمزه و متنوعی است که می‌توانید با توجه به سلیقه خود آماده کنید. این دسر بسیار مناسب مهمانی‌ها و دورهمی‌ها است و همه اعضای خانواده از آن لذت خواهند برد.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا