دستور تهیه رولت توت فرنگی؛ شیک برای مهمانی (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه رولت توت فرنگی؛ شیک برای مهمانی
رولتها انواع مختلفی دارند و شما میتوانید آنها را با طعمهای متفاوت درست کنید. رولت توت فرنگی یکی از خوشمزهترین آنهاست که میتوانید با توت فرنگی تازه در فصل بهار و تابستان درست کنید. شما میتوانید مواد میانی رولت را با مارمالاد توت فرنگی تهیه کنید، یا میتوانید توت فرنگیها را به قطعات کوچک برش بزنید و روی خامه پخش کنید و سپس کیک را رول کنید.
مواد لازم : | مقدار لازم : |
---|---|
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۳/۴ پیمانه |
آرد | ۳/۴ پیمانه |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ۱/۲ قاشق چایخوری |
وانیل | ۱/۲ قاشق چایخوری |
روغن مایع | ۲ قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای مواد میانی: | مقدار لازم : |
---|---|
خامه قنادی | به مقدار دلخواه |
توت فرنگی | ۳۰۰ گرم |
شکر | ۵۰ گرم |
آب لیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه رولت توت فرنگی مرحله به مرحله
مرحله اول: تهیه مواد میانی
ابتدا باید مارمالادی که برای وسط رولت نیاز داریم، تهیه کنیم. خامه قنادی را از فریزر بیرون بیاورید تا کمی نرم شود. سپس توت فرنگیها را بشویید و خرد کنید و همراه با شکر و آبلیمو روی حرارت قرار دهید. این ترکیب را به مدت نیم ساعت بپزید تا توت فرنگیها نرم شوند. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
مرحله دوم: هم زدن مواد
حالا تخم مرغها، شکر و وانیل را داخل یک کاسه بریزید و با همزن برقی به خوبی بزنید تا کرمی و کشدار شوند. سپس روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید. بعد از آن، آرد، بیکینگ پودر و نمک را باهم مخلوط کرده و سه بار الک کنید و به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلولههای آرد باز شوند.
مرحله سوم: پخت رولت
یک سینی به اندازه ۳۰*۴۰ انتخاب کنید و کاغذ روغنی روی آن قرار دهید. سپس مواد را به خوبی در سینی پخش کنید و چند بار به سطح آن بکوبید تا یکدست شود. حالا سینی را به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید. پس از اینکه رولت را از فر خارج کردید، یک دستمال روی آن بیندازید و برگردانید و کاغذ روغنی را جدا کنید. اگر کنارههای رولت خشک شده، با چاقو برش بزنید و با همان پارچه به آرامی رول کنید. سپس آن را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله چهارم: تهیه رولت توت فرنگی
حالا رولت را باز کنید و خامه قنادی را که قبلا زدهاید، با کمک لیسک روی آن پخش کنید. سپس مارمالادی که تهیه کردهاید را بر روی خامه بریزید و با همان دستمال به آرامی رول کنید. این بار رولت را برای ۱ ساعت دیگر در یخچال قرار دهید. بعد از این زمان آن را از یخچال خارج کرده و با خامه و توت فرنگی تزیین و سرو کنید. نوش جان!
فوت و فنهای طرز تهیه رولت توت فرنگی
شما میتوانید به جای مارمالاد، از توت فرنگیهای خرد شده هم استفاده کنید و بهتر است ۱ سانت از کنارهها فاصله بگذارید و سپس توت فرنگی را اضافه کنید.
رولت نباید بیش از حد در فر بماند، زیرا ممکن است خشک شود.
برای پخت در فر برقی، دما را روی ۱۶۰ درجه تنظیم کنید.
همچنین میتوانید رولت را در یک تابه دو طرفه نیز تهیه کنید.
منبع : فرارو