دستور تهیه رولت خامه ای در منزل (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه رولت خامه ای در خانه
رولت خامه ای یک نوع شیرینی خوشمزه و محبوب در ایران است که با دستورها و طرح های مختلف درست میشود. این شیرینی، نسبت به دیگر شیرینیهای خشک، بیشتر مورد علاقه ایرانیهاست.
مواد لازم برای تهیه رولت خامه ای:
برای نان رولت:
4 عدد تخم مرغ
100 گرم شکر
100 گرم آرد
1 قاشق چای خوری وانیل
1/4 قاشق چای خوری نمک
برای خامه:
200 گرم خامه صبحانه
3 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چای خوری وانیل
برای تزیین:
پودر قند
میوه (اختیاری)
پودر کاکائو (اختیاری)
دستور تهیه رولت خامه ای:
1. تهیه نان رولت:
فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
زرده و سفیده تخم مرغها را جدا کنید.
سفیده را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
به تدریج شکر را به سفیده اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.
زرده تخم مرغ، وانیل و نمک را به سفیده اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.
آرد را الک کنید و کم کم به مخلوط اضافه کنید و آرام هم بزنید تا یکدست شود.
مایه را در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده است بریزید و به صورت یکنواخت پخش کنید.
سینی را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا نان رولت پخته شود.
پس از پخت، نان را از فر بیرون آورده و روی یک پارچه تمیز بگذارید.
کاغذ روغنی را از نان جدا کرده و نان را به آرامی رول کنید.
نان رولت را به مدت 10 تا 15 دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شود.
2. تهیه خامه:
خامه صبحانه، شکر و وانیل را در یک کاسه بریزید و با همزن بزنید تا خامه سفت و فرم بگیرد.
3. مونتاژ رولت:
نان رولت را از یخچال بیرون آورده و باز کنید.
خامه فرم گرفته را روی نان بمالید.
اگر دوست دارید، میتوانید از میوه یا پودر کاکائو برای تزیین استفاده کنید.
نان رولت را به آرامی رول کنید.
رولت را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شود.
سپس رولت را از یخچال خارج کرده و به اندازه دلخواه برش بزنید و سرو کنید.
نکات مهم برای تهیه رولت خامه ای:
برای بهتر پختن نان رولت، میتوانید از سینی ضخیم یا سینی پیرکس استفاده کنید.
برای جلوگیری از ترک خوردن نان، بلافاصله بعد از پخت آن را رول نکنید.
میتوانید به جای خامه صبحانه، از خامه قنادی استفاده کنید.
برای طعم بهتر، میتوانید از اسانسهای مختلف مانند وانیل، بادام یا موز استفاده کنید.
امیدواریم از این دستور تهیه رولت خامه ای لذت ببرید!