دستور تهیه رولت نسکافه ای به سبک قنادی (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه رولت نسکافهای به سبک قنادی
رولت نسکافهای، نوعی شیرینی خامهای است که طعم نسکافه و قهوه را دارد و برای علاقمندان به این طعم واقعاً خوشمزه است. شما میتوانید این رولت خوشمزه را هم با خامه صبحانه در فر و هم بدون فر تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه رولت نسکافهای:
- ۴ عدد تخممرغ
- ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم) شکر
- ۱ قاشق چایخوری وانیل
- ۱ قاشق غذاخوری نسکافه فوری
- ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- ½ پیمانه (۶۰ میلیلیتر) آب جوش
- ۱ پیمانه (۱۰۰ گرم) آرد سفید
- ½ پیمانه (۱۲۰ میلیلیتر) روغن مایع
مواد لازم برای تهیه خامه:
- ۲۰۰ گرم خامه صبحانه
- ۲ قاشق غذاخوری شکر
دستور تهیه رولت نسکافهای:
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) روشن کنید. یک قالب مستطیل شکل به ابعاد ۳۰ در ۴۰ سانتیمتر را با روغن چرب کنید و کف آن را کاغذ روغنی قرار دهید.
تخممرغها را در یک کاسه بزرگ جدا کنید. زردهها را با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا سبک و پفکی شود.
سفیدهها را در یک کاسه دیگر با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
نسکافه و پودر کاکائو را در آب جوش حل کنید و به مخلوط زردهها اضافه کنید. سپس آرد را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شود.
سفیدههای تخممرغ را آرام آرام به مخلوط زردهها اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا یکدست شود.
مخلوط کیک را در قالب بریزید و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه در فر بپزید.
کیک را از فر خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود. سپس روی یک پارچه نمدار برگردانید و کاغذ روغنی را بردارید.
خامه صبحانه را با شکر هم بزنید تا فرم بگیرد.
کیک را به عرض ۳ سانتیمتر برش دهید. خامه را روی یکی از طرفهای کیک بمالید و به آرامی رول کنید.
رولت را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
میزان کالری رولت نسکافهای:
یک برش از رولت نسکافهای با قطر ۲ سانتیمتر حدود ۳۵۰ کالری، ۱۵ گرم چربی، ۴۵ گرم کربوهیدرات و ۵ گرم پروتئین دارد.
نکات تکمیلی:
برای اینکه کیک رولتی شما به خوبی رول شود، باید از کیک اسفنجی نرم و لطیف استفاده کنید.
برای اینکه خامه روی رولت نسکافهای خراب نشود، بهتر است کیک را قبل از سرو به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
تزیین رولت نسکافهای:
رولت نسکافهای را میتوانید به روشهای مختلف تزیین کنید. برخی از تزیینات رایج شامل موارد زیر است:
استفاده از خامه فرم گرفته، شکلات آب شده، میوههای تازه یا خشک و … برای تزیین رولت
برش زدن رولت به شکلهای مختلف، مانند قلب، ستاره یا …
استفاده از روکشهای شکلاتی یا ژلهای برای تزیین رولت