رسپی

دستور تهیه رولت کدو حلوایی با ۲ روش متفاوت (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کیک رولت کدو حلوایی به همراه دستور تهیه گام به گام

در این مطلب از رضیم می‌خواهیم دستور تهیه کیک رولت کدو حلوایی را به شما ارائه دهیم. زمان لازم برای تهیه این رولت که مناسب شب یلدا است، کمتر از ۳۰ دقیقه خواهد بود.

دستور تهیه کامل رولت کدو حلوایی با ۲ روش ساده

روش اول جهت تهیه رولت کدو حلوایی

مواد لازم :

  1. تخم مرغ ۳ عدد
  2. پودر شکر ۱ فنجان
  3. آرد ۳/۴ فنجان
  4. کدو حلوایی پوره شده ۲/۳ فنجان
  5. دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
  6. نمک کمی
  7. جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری

مواد کرم پنیری داخل رولت :

  • پنیر ماسکارپونه یا خامه‌ای ۲۰۰ گرم
  • کره ۲ قاشق غذا خوری
  • پودر قند ۱ فنجان
  • وانیل کمی

دستور تهیه رولت کدو حلوایی در منزل

ابتدا زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را جدا کنید. سفیده‌ها را در یک ظرف فلزی و داخل یخچال بگذارید. سپس زرده‌ها را با شکر خوب هم بزنید تا رنگ کرم و کشدار شود. حالا خامه را خاموش کرده و پوره کدو را به زرده اضافه کنید و آرام هم بزنید تا خوب مخلوط شود.

مواد خشک (آرد، جوش شیرین، نمک و دارچین) را با هم ترکیب کرده و سپس الک کنید و به مخلوط زرده و کدو اضافه کنید و مجدداً با قاشق چوبی هم بزنید.

سفیده‌ها را از یخچال خارج کرده و با همزن بزنید تا پفکی شوند. سپس به آرامی سفیده‌ها را در دو مرحله به مخلوط زرده اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

مواد حاصل را در سینی که کاغذ گذاشته‌اید و چرب شده است بریزید و در فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کرده‌اید، حدود ۱۵ دقیقه بپزید.

پس از خارج کردن رولت از فر، آن را بر روی یک پارچه نرم و مرطوب برگردانید، کاغذ را جدا کرده و دوباره برگردانید به طوری که پارچه روی آن بیفتد. حالا رولت را با همان پارچه بپیچید و کنار بگذارید.

در این فاصله، پنیر خامه‌ای، کره و پودر قند را هم بزنید تا یک کرم نرم بدهید. حالا رولت خنک شده را باز کنید، پارچه را بردارید، و داخل آن را با کرم پنیری پر کنید. سپس دوباره رولت را بپیچید و با پودر قند تزئین کنید.


روش دوم جهت تهیه کیک رولت کدو حلوایی

مواد لازم :

  1. ۳ عدد تخم‌مرغ
  2. ۱ فنجان شکر
  3. ۳/۲ فنجان کدو حلوایی
  4. ۳/۲ فنجان آرد
  5. ۱ قاشق غذاخوری جوش شیرین
  6. ۱ قاشق غذاخوری پای کدو حلوایی
  7. ۱ فنجان شکر پودر شده
  8. ۸ پیمانه پنیر خامه‌ای
  9. ۴ قاشق غذاخوری کره
  10. ۱ قاشق غذاخوری وانیل

دستور تهیه :

فر را بر روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم و روشن کنید. آرد، جوش شیرین و کدو حلوایی را با هم مخلوط کنید. سپس تخم‌مرغ‌ها و شکر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. مخلوط آرد را نیز اضافه کنید.

مایع حاصل را در تابه بریزید و اجازه دهید به خوبی پخته شود (۱۰ تا ۱۵ دقیقه کافی است).

مواد باقی‌مانده را ترکیب کرده و در یخچال بگذارید. وقتی کیک کدو حلوایی سرد شد، آن را با لایه نازک پنیر و شکر پودر شده وارونه کنید و بگذارید شکل بگیرد.

دستور تهیه رولت کدو حلوایی با ۲ روش متفاوت (مرحله به مرحله)

کیک را با مخلوط پنیر خامه‌ای به قطر ۴/۱ اینچ بپوشانید. اگر کیک کمی نرم شد، نگران نباشید، چون با زمان، کمی سفت می‌شود.

قبل از پیچیدن رولت در کاغذ فویل، پودر روی آن را اضافه کنید و بگذارید حداقل یک ساعت خنک شود.

“““html

حلوایی آماده شده است، آن را به قطعات ۴/۱ تقسیم کرده و با شکر پودر شده و دارچین تزئین کنید.

نکات مهم در تهیه رولت کدو حلوایی

برای درست کردن شربت بار، به ازای هر پیمانه شکر، نصف پیمانه آب اضافه کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود، اما اجازه ندهید شربت بجوشد.

برای تست کردن مغز گردو، می‌توانید آن‌ها را در تابه‌ای بدون روغن تفت دهید یا به مدت ۳ تا ۴ دقیقه در طبقه وسط فر که قبلاً روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید، قرار دهید تا بو بگیرند.

کدو حلوایی یکی از مهمانان پاییزی است که خیلی از ما به خاطر شکل بامزه و رنگ زیباش بیشتر به عنوان تزئین در آشپزخانه استفاده می‌کنیم.

اما بسیاری از ما نمی‌دانیم که با داشتن یک دستور درست، می‌توانیم از آن کیک‌های خوشمزه، کوکی، پنکیک یا حتی خورشت‌های خوش‌رنگ و خوشمزه درست کنیم.

کیک رولت کدو حلوایی بسیار خوشمزه است و همه نوع ذائقه‌ای را راضی می‌کند و وقتی آن را می‌خورید، طعم واقعی کدو حلوایی را به خوبی حس خواهید کرد. این یکی از بهترین ویژگی‌های این کیک خوشمزه است.


بیشتر بخوانید :

دسر کدو حلوایی: دستور تهیه ۴ مدل دسر با کدو حلوایی

۳ روش عالی برای تهیه کاکا کدو حلوایی برای شب یلدا

دستور تهیه دسر کدو حلوایی شکری به صورت مرحله به مرحله

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا