رسپی
دستور تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

رول سوخاری مرغ و ژامبون
رول سوخاری مرغ و ژامبون هم در ظاهر و هم در طعم خیلی جذاب است و مطمئناً زودتر از هر غذایی که روی میز باشد، تمام میشود! برای تهیه این غذا با ما همراه باشید.
دستور تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون
مواد لازم برای تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون
- فیله مرغ 3 عدد
- ژامبون 3 ورقه
- پنیر چدار 3 ورقه
- تخم مرغ (کمکم زده شده) یک عدد
- پودر سوخاری 2 پیمانه
- روغن برای سرخ کردن
- نمک به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
- سیر (له شده) 2 حبه
- پاپریکا به مقدار لازم
مراحل تهیه رول سوخاری
- با گوشتکوب روی فیلههای مرغ ضربه بزنید تا نازکتر شوند.
- سیر له شده را روی فیلههای مرغ بمالید و نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را اضافه کنید.
- روی هر فیله یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر بذارید و آنها را رول کنید.
- رولهای مرغ را ابتدا در تخممرغ کمی زده شده بزنید و بعد در پودر سوخاری بغلتانید.
- سپس آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا رنگشان طلایی و برشته شود.
لذت آشپزی با رضیم :
دستور تهیهی ساندویچ میکر مرغ
دستور تهیهی خورش مرغ با کاری، غذای محبوب هندیها
دستور تهیه خوراک سینهی مرغ با طعم سیر، غذای رژیمی
جمعآوری شده مجلهی رضیم
مریم امینی