رسپی

دستور تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

رول سوخاری مرغ و ژامبون

رول سوخاری مرغ و ژامبون هم در ظاهر و هم در طعم خیلی جذاب است و مطمئناً زودتر از هر غذایی که روی میز باشد، تمام می‌شود! برای تهیه این غذا با ما همراه باشید.

دستور تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون

مواد لازم برای تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون

  • فیله مرغ 3 عدد
  • ژامبون 3 ورقه
  • پنیر چدار 3 ورقه
  • تخم مرغ (کم‌کم زده شده) یک عدد
  • پودر سوخاری 2 پیمانه
  • روغن برای سرخ کردن
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
  • سیر (له شده) 2 حبه
  • پاپریکا به مقدار لازم

مراحل تهیه رول سوخاری

  1. با گوشت‌کوب روی فیله‌های مرغ ضربه بزنید تا نازک‌تر شوند.
  2. سیر له شده را روی فیله‌های مرغ بمالید و نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را اضافه کنید.
  3. روی هر فیله یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر بذارید و آنها را رول کنید.
  4. رول‌های مرغ را ابتدا در تخم‌مرغ کمی زده شده بزنید و بعد در پودر سوخاری بغلتانید.
  5. سپس آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا رنگشان طلایی و برشته شود.

لذت آشپزی با رضیم :

دستور تهیه‌ی ساندویچ میکر مرغ

دستور تهیه‌ی خورش مرغ با کاری، غذای محبوب هندی‌ها

دستور تهیه خوراک سینه‌ی مرغ با طعم سیر، غذای رژیمی

جمع‌آوری شده مجله‌ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا