رسپی

دستور تهیه ریچال کاسنی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه ریچال کاسنی

ریچال کاسنی یکی از میان وعده‌های خوشمزه در استان کهکیلویه و بویر احمد است. این دسر از ترکیب ماست یا دوغ و یک نوع سبزی محلی تهیه می‌شود. ریچال کاسنی واقعاً همان بورانی ماست به زبان محلی است.

مواد لازم :

ماست یا دوغ : یک کیلوگرم
کاسنی : یک لیوان

مراحل تهیه :

گام 1: ابتدا کاسنی را با آب می‌پزیم.

گام 2: بعد از اینکه سبزی پخت، اجازه می‌دهیم تا خوب خنک شود.
گام 3: پس از اینکه سبزی سرد شد، آن را به ماست اضافه می‌کنیم.

بورانی ماست یا ریچال کاسنی

گام 4: بهتر است کمی در یخچال بماند تا خنک شود.
گام 5: این غذا معمولاً با نان سنگک سرو می‌شود.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا