رسپی

دستور تهیه زرشک پلو با مرغ و دور چین بامیه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه زرشک پلو با مرغ و دور چین بامیه

زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که به راحتی تهیه می‌شود. در اینجا، شما را با روش تهیه این غذای خوش رنگ و خوشمزه آشنا می‌کنیم.

مواد لازم:

  • ۱ پیمانه برنج
  • ۳ عدد ران مرغ یا سینه مرغ
  • ۱ پیاز بزرگ
  • ۱ پیمانه زرشک
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • زردچوبه و دارچین به سلیقه
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • بامیه، برای دور چینی

روش تهیه:

  1. ابتدا برنج را با آب خیس کنید تا نرم شود.
  2. پیاز را ریز خرد کرده و با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
  3. ران یا سینه مرغ را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید. سپس نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را اضافه کنید.
  4. کمی آب به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید بپزد.
  5. پس از پخت، زرشک را با کمی روغن سرخ کنید و به مرغ اضافه کنید.
  6. برنج را آبکش کرده و سپس در آب مرغ بریزید تا دم بکشد.
  7. برای دورچین، بامیه‌ها را با کمی روغن سرخ کنید.

سرو غذا:

وقتی برنج آماده شد، آن را در دیس بکشید و روی آن مرغ و زرشک را قرار دهید. بامیه‌های سرخ‌شده را هم کنار آن بگذارید. حالا می‌توانید این غذای خوشمزه را با خانواده و دوستان خود لذت ببرید!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا