رسپی
دستور تهیه زرشک پلو با مرغ و دور چین بامیه (مرحله به مرحله)
“`html
دستور تهیه زرشک پلو با مرغ و دور چین بامیه
زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که به راحتی تهیه میشود. در اینجا، شما را با روش تهیه این غذای خوش رنگ و خوشمزه آشنا میکنیم.
مواد لازم:
- ۱ پیمانه برنج
- ۳ عدد ران مرغ یا سینه مرغ
- ۱ پیاز بزرگ
- ۱ پیمانه زرشک
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- زردچوبه و دارچین به سلیقه
- روغن مایع به مقدار لازم
- بامیه، برای دور چینی
روش تهیه:
- ابتدا برنج را با آب خیس کنید تا نرم شود.
- پیاز را ریز خرد کرده و با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
- ران یا سینه مرغ را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید. سپس نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را اضافه کنید.
- کمی آب به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید بپزد.
- پس از پخت، زرشک را با کمی روغن سرخ کنید و به مرغ اضافه کنید.
- برنج را آبکش کرده و سپس در آب مرغ بریزید تا دم بکشد.
- برای دورچین، بامیهها را با کمی روغن سرخ کنید.
سرو غذا:
وقتی برنج آماده شد، آن را در دیس بکشید و روی آن مرغ و زرشک را قرار دهید. بامیههای سرخشده را هم کنار آن بگذارید. حالا میتوانید این غذای خوشمزه را با خانواده و دوستان خود لذت ببرید!
“`